Info Actual

Info Actual > Showbiz > Carmen Brumă, secretul pentru un trup tonifiat. „Să simţi nevoia să îl faci, cum simţi nevoia să te speli pe dinţi”
Showbiz

Carmen Brumă, secretul pentru un trup tonifiat. „Să simţi nevoia să îl faci, cum simţi nevoia să te speli pe dinţi”

Carmen Brumă, secretul pentru un trup tonifiat. „Să simţi nevoia să îl faci, cum simţi nevoia să te speli pe dinţi”

Carmen Brumă, secretul pentru un trup tonifiat. „Să simţi nevoia să îl faci, cum simţi nevoia să te speli pe dinţi”.

Carmen Brumă are 43 de ani și arată ca de 25 de ani. Deși sună a clișeu, este cât se poate de adevărat. Doar că, pentru acest trup tonifiat și svelt, Carmen lucrează zilnic. Și o face temeinic, ea fiind cunoscută drept o promotoare a sportului și a nutriției adecvate.

Vedeta mărturisit pentru DC News că secretul pentru un antrenament bun constă într-o motivație bună. De asemenea, trebuie să alegi un tip de sport care „să-ți fie la îndemână”.

302„Motivaţia e singurul lucru pentru care nu se pot crea programe. Mi-ar plăcea să am o reţetă magică, dar atunci când vorbim de motivaţie e necesar să ai voinţă. Nişte motive foarte solide pentru care vrei o transformare în viaţa ta sau pentru care să introduci mişcarea în viaţa ta.

Sportul pe care vrei să îl faci trebuie să fie la îndemână. Unul pe care să îl faci fără să muţi munţii din loc. Mersul la o sală, de exemplu, este mai anevoios atunci când vorbim de o persoană foarte activă, cu un program încărcat, care străbate jumătate de oraş pentru a ajunge la locul de muncă.

Sportul, pentru a fi o soluţie viabilă pe termen lung, trebuie să îţi fie la îndemână. De asta mulţi oameni aleargă, pentru că nu ai nevoie de nimic special. Ai nevoie de o şosea, un parc, un spaţiu cât mai larg la dispoziţie.”, a dezvăluit Carmen Brumă.

Secretul pentru un trup tonifiat: „Sportul trebuie să devină rutină”

Vedeta a mărturisit că a început să se antreneze acasă din lipsă de timp. Carmen Brumă consideră sportul la tine acasă, „cea mai eficientă, viabilă şi ieftină soluţie, pe termen lung”. Important e să-ți placă ceea ce faci, să ne te chinui.

„Aşa am început eu să mă antrenez acasă. Pentru că nu îmi permitea timpul să merg la sală, să stau în trafic, să aştept după un anumit aparat. Să car după mine dulapul cu haine şi tot felul de ţinute care îmi trebuiau.

Aşa am ajuns să învăţ să fac sport acasă şi să descopăr că e cea mai eficientă, viabilă şi ieftină soluţie, pe termen lung. Plus că, în felul ăsta, ajungi să te cunoşti mai bine.

Sportul trebuie să devină rutină, un fel de element de igienă personală. Să simţi nevoia să îl faci, cum simţi nevoia să te speli pe dinţi sau să faci duş. Pentru asta trebuie să îl faci de drag. Nu să simţi că muţi munţii din loc ca să ajungi să îţi iei porţia de mişcare”, a mai spus vedeta.