Info Actual

Info Actual > Showbiz > Carmen Harra: Acest medicament este foarte bun în tratarea Coronavirusului
Showbiz

Carmen Harra: Acest medicament este foarte bun în tratarea Coronavirusului

Carmen Harra: Acest medicament este foarte bun în tratarea Coronavirusului

Carmen Harra rupe tacerea! Clarvazatoarea Romaniei si-a exprimat parerea despre virusul care a ingrozit intreaga lume. Iata cum crede aceasta ca va evolua situatia!

„Coronavirus este un virus care are simptomatologie similară cu răceala-influența, cele două virusuri se manifestă aproape similar. Diferența este că Coronavirus se manifestă cu febră, tuse și dificultate în respirație, pentru că atacă organele centrale și este foarte periculos, dar și pentru că produce colapsarea organelor vitale.

231Poate colapsa plămânii, inima, are niște efecte foarte puternice față de răceala propriu zisă, de virusurile cu care noi suntem obișnuiți și pe care știm să le tratăm, gripa etc, le tratăm cu tot felul de medicamente.

Carmen Harra rupe tacerea: Acest medicament este foarte bun în tratarea Coronavirusului

Există însă o medicație descoperită în 1883 care tratează malaria și acest medicament este foarte bun în tratarea Coronavirusului. Se numește Chloroquine. Este medicamentul care a tratat malaria în 1883.

Nu știu de ce se creează atâta panică în jurul Coronavirus, pentru că este mai puțin periculos decât gripele de care știm și care produc atâtea nenorociri și pot chiar omori oamenii.

Eu nu văd așa o catastrofă, e doar panică, frică

S-a produs panică pentru Coronavirus pentru că nu se știe exact tratamentul acestuia. Ce pot să spun este că eu nu văd așa o catastrofă, e doar panică, frică care s-a infiltrat în oameni”, a spus Carmen Harra.

Este periculos pentru oamenii mai bătrâni, peste 65 de ani

„Oamenii sănătoși pot lua virusul, să devină purtători de virus și să nici nu aibă simptome. Este periculos pentru oamenii mai bătrâni, peste 65 de ani, oamenii peste 70-80 de ani, care au sisteme imunitare mai proaste sau slăbite, sunt cei care sunt afectați. Eu nu întrevăd o nenorocire mare în acest virus, în timp.

Văd că se face foarte mare alertă, dar eu cred că se vor găsi soluții și că situația nu este atât de gravă pe cât este amplificată de media, și chiar dacă este un caz în România, nu văd o nenorocire atât de mare.

Să nu ne fie frică să ne protejăm!

Ar trebui să ne calmăm puțin și să folosim acest medicament care există deja de atâta vreme, din 1883, se știe, poate trata Coronavirus foarte bine, și să nu ne fie frică să ne protejăm! Știe toată lumea că pentru protecție se poartă și acea mască, în locurile publice, în aeroporturi. Lucrurile se vor calma probabil în câteva săptămâni și nu vor lua amploarea despre care se vorbește!”, a mai spus Carmen Harra, potrivit A1.ro