Info Actual

Info Actual > Showbiz > Carmen Harra aruncă bomba! Previziune despre Ilie Năstase: Eu i-am anticipat și nu vreau să se supere
Showbiz

Carmen Harra aruncă bomba! Previziune despre Ilie Năstase: Eu i-am anticipat și nu vreau să se supere

Carmen Harra aruncă bomba! Previziune despre Ilie Năstase: Eu i-am anticipat și nu vreau să se supere

Carmen Harra aruncă bomba! Previziune despre Ilie Năstase. Clarvăzătoarea României a vorbit despre scandalul uriaș dintre Ilie Năstase și soția sa, Ioana. Prezicătoarea susține că ar fi anticipat ceea ce se întâmplă între cei doi.

Carmen Harra este de părere că Ilie Năstase va rămâne singur în cele din urmă, având în vedere că a eșuat în nenumărate relații din cauza comportamentului său.

Carmen Harra aruncă bomba! Previziune despre Ilie Năstase: Eu i-am anticipat și nu vreau să se supere

”Eu i-am anticipat și nu vreau să se supere pe mine. Eu spun ceea ce cred că se întâmplă. Eu zic că el rămâne singur în final, pentru că a eșuat în nenumărate relații din cauza temperamentului lui. Și la el, inabilitatea asta de a se atașa cu tot sufletul lui se rupe foarte repede și este mereu însigurat, este mult prea independent în relație și ea a avut nevoie de afecțiune. Relația a suferit o fricțiunie foarte puternică și depinde de ea dacă poate să ierte, dacă poate să meargă înainte și cât poate să meargă înainte este doar un timp limitat în viitor”, a declarat Carmen Harra la TV.

Soția lui Ilie Năstase a fost salvată de Poliție. Ioana îl acuză pe fostul tenismen că ar fi bătut-o groaznic. Acesta se află în stare de șoc, însă este fericită că a scăpat teafără în urma acestui episod.

Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia

”Bine că am scăpat teafără. Și acum îmi tremură picioarele” a fost reacția Ioanei Năstase, în urma violențelor suportate într-un local din București. Ea a confirmat tot ce a apărut în presă, conform ProSport, afirmând: ”E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni. Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare”.

ILIE NĂSTASE: NU A FĂCUT PLÂNGERE PENTRU CĂ MĂ RESPECTĂ?

Reacția incredibilă a lui Ilie Năstase a fost, conform sursei citate: ”Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte. Nu a făcut plângere pentru că mă respectă? Dacă așa zice ea, întrebați-o pe ea mai bine…”.