Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Carmen Harra dezvăluie ce ne așteaptă în 2021. Predicții tulburătoare: Ar trebui să ne pregătim!
Ezoteric

Carmen Harra dezvăluie ce ne așteaptă în 2021. Predicții tulburătoare: Ar trebui să ne pregătim!

Carmen Harra dezvăluie ce ne așteaptă în 2021. Predicții tulburătoare: Ar trebui să ne pregătim!

Carmen Harra dezvăluie ce ne așteaptă în 2021. Predicții tulburătoare! Clarvăzătoarea României susține că probleme nu se vor termina în 2021. Potrivit spuselor sale, 2021 vine cu alte nenorociri pentru care ar trebui să ne pregătim din timp.

Recent, Carmen Harra a oferit previziunile sale pentru 2021. Dacă anul 2020 a fost marcat de pandemia de coronavirus, 2021 aduce alt gen de probleme și va aduce momente cumplite. O veste bună este că aceste probleme îi vor găsi pe oameni mai bine pregătiți, pentru că au deja experiența anului care se va încheia în curând.

Carmen Harra dezvăluie ce ne așteaptă în 2021. Predicții tulburătoare: Ar trebui să ne pregătim!

“2021 este un an de eliberare, de revoluţii, în care lucrurile se întorc. Vibraţia lui 2021 schimbă toate nenorocirile pe care le-am avut în 2020, care a fost un an carmic, pe care omenirea cred că nu l-a avut niciodată, niciodată perturbarea nu s-a produs atât de rău. Nenorocirea e că vin alte lucruri pentru care ar trebui să ne pregătim. Dar cum ne pregătim că suntem total neavertizaţi, neinformaţi şi colectiv speriaţi”, a subliniat Carmen Harra.

Carmen Harra a ținut să sublinieze că efectele pandemiei ar trebui văzute rațional, ca un semnal de alarmă și o trezire la realitate. Clarvăzătoarea României mai spune că este nevoie de o schimbare fundamentală, ceva diferit față de lucrurile cu care am fost obișnuiti până acum.

Carmen Harra: Legile umane trebuie schimbate, nu mai sunt valabile

“Trebuie să ne mobilizăm să trecem peste situația asta. Nu ne putem permite să cădem într-o depresie generală, viața merge înainte. Omenirea trebuie să învețe ceva din situația prin care trecem. Să învățăm să fim mai buni. Să învățăm cât de vulnerabili suntem și cât de ușor putem să fim afectați de lucrurile care vin peste noi. Că nu suntem pregătiți pentru lucrurile mari care vin peste noi.

Tot ceea ce se întâmplă acum este doar începutul unor înșiruiri de evenimente care toate încearcă să ne trezească. Se va schimba ceva din lucrurile fundamentale care nu mai merg. Anumite legi umane nu vor mai funcționa în următoarea perioadă. Legile umane trebuie schimbate, nu mai sunt valabile”, a mai adaugat Carmen Harra, potrivit KanalD.