Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Carmen Harra, previziuni care vor zgudui România! Când scăpăm de infecție: „ Nu vă panicați…”
Ezoteric

Carmen Harra, previziuni care vor zgudui România! Când scăpăm de infecție: „ Nu vă panicați…”

Carmen Harra, previziuni care vor zgudui România. La ce ar trebui să se aștepte românii în următoarea perioadă. Premonitiile sunt de-a dreptul îngrijorătoare! Epidemia de coronavirus se va termina într-o lună și jumătate.

În această perioadă, România este este infestată cu virusul COVID-19. În ultimul mesaj postat în mediul online, celebra prezicătoare  Carmen Harra a anunțat că epidemia de coronavirus se va termina în exact șase săptămâni.

Carmen Harra, previziuni care vor zgudui România: Este periculos pentru oamenii mai bătrâni

„Coronavirus este un virus care are simptomatologie similară cu răceala-influența, cele două virusuri se manifestă aproape similar. Diferența este că Coronavirus se manifestă cu febră, tuse și dificultate în respirație, pentru că atacă organele centrale și este foarte periculos, dar și pentru că produce colapsarea organelor vitale. Poate colapsa plămânii, inima, are niște efecte foarte puternice față de răceala propriu zisă, de virusurile cu care noi suntem obișnuiți și pe care știm să le tratăm, gripa etc, le tratăm cu tot felul de medicamente”, a adăugat prezicătoarea României.

Carmen Harra, previziuni care vor zgudui România: Eu nu întrevăd o nenorocire mare în acest virus

„Oamenii sănătoși pot lua virusul, să devină purtători de virus și să nici nu aibă siptome. Este periculos pentru oamenii mai bătrâni, peste 65 de ani, oamenii peste 70-80 de ani, care au sisteme imunitare mai proaste sau slăbite, sunt cei care sunt afectați. Eu nu întrevăd o nenorocire mare în acest virus, în timp. Văd că se face foarte mare alertă, dar eu cred că se vor găsi soluții și că situația nu este atât de gravă pe cât este amplificată de media, și chiar dacă este un caz în România, nu văd o nenorocire atât de mare. Ar trebui să ne calmăm puțin și să folosim acest medicament care există deja de atâta vreme, din 1883, se știe, poate trata Coronavirus foarte bine, și să nu ne fie frică să ne protejăm! Știe toată lumea că pentru protecție se poartă și acea mască, în locurile publice, în aeroporturi. Lucrurile se vor calma probabil în câteva săptămâni și nu vor lua amploarea despre care se vorbește!”, a sconcis Carmen Harra.