Info Actual

Info Actual > Showbiz > Carmen Tanase, apel disperat: “Nu ma voi intoarce la lucru”
Showbiz

Carmen Tanase, apel disperat: “Nu ma voi intoarce la lucru”

Carmen Tanase, apel disperat! Indragita actrita a vorbit despre perioada grea pe care o traversam, care i-a afectat puternic si pe actori.

“Eu nu văd continuarea profesiei noastre cu masca pe faţă şi nici cu circuite din astea ca la spital. Nu se poate face aşa această meserie şi o simplă căutare pe Google cu privire la Declaraţia universală a Drepturilor Omului este simplu de găsit. Omul o va citi şi va constata că absolut toate punctele din aceastî declaraţie sunt călcate în picioare, în acest moment. Şi mă întreb de ce?

Cred că nicio pandemie şi nimic pe lumea asta nu este un cec în alb pentru încălcarea drepturilor omului. Şi mă refer la dreptul de a munci, dreptul la educaţie, dreptul la cultură, dreptul la sănătate. Nu vreau să vorbesc doar despre profesia mea… Profesia mea, sigur, este cea mai atacată. Practic nu mai există obiectul muncii şi nici nu prea văd să intereseze pe cineva. Profesia mea trebuie făcută în condiţii normale. Dacă nu se mai poate, atunci cred că statul are obligaţia să compenseze şi să acorde daune breslei mele care a avut cumplit de suferit în această perioadă”,a declarat actrita la Antena 3.

Carmen Tanase, apel disperat. “Eu, personal, până nu voi putea să îmi fac meseria aşa cum am învăţat să o fac, nu mă voi întoarce la lucru”, a menționat actrita.