Info Actual

Info Actual > Showbiz > Casa Regală a primit lovitura de graţie! Ce are de gând să facă Regina Elisabeta
Showbiz

Casa Regală a primit lovitura de graţie! Ce are de gând să facă Regina Elisabeta

Casa Regală a primit lovitura de graţie! Ce are de gând să facă Regina Elisabeta

Casa Regală a primit lovitura de graţie! Ce are de gând să facă Regina Elisabeta. După 68 de ani pe tronul Marii Britanii, Majestatea sa Regina Elisabeta a II-a a decis ă este momentul să se retragă din viața publică.

Suverana, în vârstă de 94 de ani va rămâne la reşedinţa de la Castelul Windsor pe termen nedeterminat, până la trecerea riscului iscat de pandemia de coronvirus, alături de Prinţul Philip, în vârstă de aproape 99 de ani.

Casa Regală a primit lovitura de graţie! Majestatea Sa continuă să rămână închisă

„Andrew Morton a vorbit în timp ce Majestatea Sa continuă să rămână închisă la Castelul Windsor în timpul pandemiei Covid-19.

Dar el spune că nu o poate vedea reluând sarcinile de prim rang, deoarece riscurile vor fi prea mari.

Domnul Morton a declarat pentru The Sun: „Este teribil de trist, dar nu văd cum Regina își poate relua activitatea obișnuită. Covid-19 nu va dispărea curând și va fi printre noi luni întregi, dacă nu chiar de ani.

Ar fi prea riscant ca Regina să înceapă să întâlnească oameni în mod regulat. Întotdeauna i-a plăcut să iasă și să întâlnească oameni, dar nu își poate asuma riscul.

Recent, Andrew Morton, biograful familiei regale, a notat că regina Elisabeta şi prinţul Philip ar putea să nu mai revină în viaţa publică ori s-ar putea rezuma doar la apariţii televizate de la reşedinţa regală.

Citește mai mult despre despre Regina Elisabeta a II-a!