Actual Showbiz

Cum s-a pozat Jennifer Lopez în dimineaţa de după căsătoria cu Ben. „Am reuşit!”

Cum s-a pozat Jennifer Lopez în dimineaţa de după căsătoria cu Ben. „Am reuşit!”

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit în Nevada, la aproape două decenii după prima lor relaţie extrem de mediatizată atunci. „Am reușit. Dragostea e frumoasă. Iubirea este bunătate. Și se dovedește că dragostea are răbdare. Douăzeci de ani de răbdare“, a scris ea în postarea ei, pe care a semnat-o „doamna Jennfier Lynn Affleck“.

Cum s-a pozat Jennifer Lopez în dimineaţa de după căsătoria cu Ben. „Am reuşit!”

Benjamin Geza Affleck s-a căsătorit cu Jennifer Lopez, potrivit certificatului comitatului Clark, care include oraşul Las Vegas. Potrivit documentului judiciar, cântăreaţa şi actriţa în vârstă de 52 de ani a ales să preia numele soţului şi va fi la în acte Jennifer Affleck, potrivit BFM TV.

Mirii au avut parte de-o nuntă… ca-n filme. Ambii au fost îmbrăcați în alb și au avut trandadiri albi, documentând momentul cu câteva postări pe Instagram, care au făcut repede înconjurul internetului.

Vestea a fost confirmată de artista în vârstă de 52 de ani în newsletterul trimis de blogul său oficial, On The JLo, în care a împărtășit detalii despre nunta lor intimă, organizată la Little White Wedding Chapel.

„Am reușit. Dragostea e frumoasă. Iubirea este bunătate. Și se dovedește că dragostea are răbdare. Douăzeci de ani de răbdare“, a scris ea în postarea ei, pe care a semnat-o „doamna Jennfier Lynn Affleck“.

«În sfârșit am făcut-o. Iubirea este minunată, este blândă și ne-am dat seama că iubirea este, de asemenea, răbdătoare. Noi am avut răbdare 20 de ani. Acum este exact cum ne-am dorit. Noaptea trecută am zburat spre Vegas, am stat la coadă cu alte patru cupluri pentru a semna actul de căsătorie.

Ne-am citit propriile jurăminte și ne-am oferit unul celuilalt inelele pe care le vom purta până la sfârșitul vieții. Am avut muzică la boxe Bluetooth în timp ce pășeam spre altar și într-un final, a fost cea mai frumoasă nuntă pe care ne-am fi putut-o imagina. Una la care am visat acum mult timp.» a mărturisit J.Lo fanilor, prin intermediul Instagram story.

J.Lo a dezvăluit că plănuiește să se căsătorească cu Ben Affleck, în aprilie anul acesta, când a făcut public inelul de logodnă cu un diamant enorm de culoare verde, nuanță despre care artista a considerat dintotdeauna că îi poartă noroc. Jennifer Lopez a relatat cu deosebit de multă emoție momentul când Ben Affleck a cerut-o de soție pentru a doua oară, la 20 de ani după ce s-au despărțit. Cântăreața a dezvăluit că totul s-a întâmplat în timp ce își făcea o baie relaxantă.

«Am fost complet luată prin surprindere. Mă uitam în ochii lui plângând de fericire, realizând că povestea noastră se repteă după 20 de ani. Nu mai putem spune nici măcar un cuvânt, el s-a uitat la mine și m-a întrebat: «Asta înseamnă „Da”?». Normal că înseamnă „Da”», le-a spus J.Lo într-un Instagram story.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au întâlnit în 2001 la filmările pentru „Gigli” şi relaţia dintre cele două vedete de la Hollywood a fost urmărită de foarte aproape de paparazzis. Căsătoria lor, prevăzută pentru 2003, a fost amânată, înainte ca ei să anunţe despărţirea în 2004.

A doua zi, după apariţia informaţiilor că cei doi artişti s-au căsătorit, JLo a postat pe instagram o fotografie. O imaginea relaxată pe care a afișat-o JLo stând în pat, în dimineața ce-a urmat căsătoriei lor, spune mai mult decât o mie de cuvinte. Iar verigheta de pe inelarul ei stâng ne certifică ceea ce părea doar un zvon: da, JLo i-a spus „Da“ lui Ben în Las Vegas.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au îndrăgostit în 2001

Povestea de iubire dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck a început în decembrie 2001. Pasiunea dintre ei a fost una furtunoasă, iar cei doi păreau a fi făcuți unul pentru celălalt. J.Lo i-a dedicat mai  multe piese lui Ben Affleck și chiar au filmat un clip împreună. În 2002 s-au logodit pentru prima dată și plănuiseră data nunții. Artista a rupt logodna, spre suprinderea tuturor și fiecare dintre ei a luat-o pe drumuri diferite.

Jennifer Lopez a fost deja căsătorită de trei ori. Cu Marc Anthony are gemeni.

Ben Affleck, cunoscut pentru rolurile din „Argo” sau „Gone Girl”, a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Garner, cu care are trei copii.