Info Actual > Showbiz > Cât de mult s-a schimbat viața lui Bodo de la Proconsnsul? „Am dat noi de gustul libertăţii”
Showbiz

Cât de mult s-a schimbat viața lui Bodo de la Proconsnsul? „Am dat noi de gustul libertăţii”

Cât de mult s-a schimbat viața lui Bodo de la Proconsnsul? „Am dat noi de gustul libertăţii”

Bogdan Marin, cunoscut cu numele de Bodo, solistul trupei Proconsul, a renunțat să mai locuiască în Capitală în detrimentul unei zone liniștite din Argeș, la Dobrești, împreună cu soția și copiii lor.

Pentru o perioadă a lăsat muzica și a deschis un atelier de joacă pentru copii. Această idee le-a venit în pandemie, când concertele au fost interzise de autorități pentru protecția oamenilor.

Bodo: „Am închiriat fosta discotecă din sat şi am transformat-o în atelier de joacă”

„Bucureşteni fiind, când am dat noi de gustul libertăţii, am decis să rămânem definitiv în Dobreşti-Argeş. Dar nu ne-am mulţumit să fim ca la televizor, ci am decis sa ieşim din casă şi să facem lucruri bune pentru comunitate, atât pentru copii, cât şi pentru părinţi. Am închiriat fosta discotecă din sat şi am transformat-o în atelier de joacă. Învăţam copiii să fie adulţi responsabili. Învaţă să gătească, să dăruiască, să lege prietenii sănătoase, să fie altruişti, să-şi onoreze părinţii etc. Formăm caractere integre, acesta este motto-ul nostru. A fost Dumnezeu cu noi, că prea s-au legat toate“, a povestit Loredana, soția lui Bodo.

Muzicianul este foarte mândru de noul său proiect, de suflet. Alături de muzică, credinţa este unul dintre pilonii familiei sale.

Bodo: „Nu aş fi putut face nimic fără ajutorul lui Dumnezeu”

  „Nu aş fi putut face nimic fără ajutorul lui Dumnezeu şi al celor care au crezut în proiect. Sper să aibă viaţă lungă Atelierul de Joacă, să vină aici copii veseli şi dornici de prieteni“, spune muzicianul.

La un an de la mutarea la Dobreşti, cei doi soți au reuşit să transforme fosta discotecă în Atelier de Joacă, pe care l-au deschis în luna martie a acestui an. Proiectul de design a fost făcut pro bono de Andreea Mărgineanu, soţia cântăreţului Mihai Mărgineanu.

Loredana: Copii minunaţi sunt în fiecare loc de pe lumea asta

„Vedeam în sat foarte puţini copii pe stradă, m-am gândit că probabil stau în case pe telefoane sau pe tablete şi m-am gândit să fac lucruri frumoase pentru ei. Copii minunaţi sunt în fiecare loc de pe lumea asta, însă în destule cazuri ei nu sunt motivaţi. Şi dacă tot ne mutaserăm la Dobreşti, ne-am gândit să facem ceva pentru copiii de acolo. Însă nu mă aşteptam ca proiectul să ia o asemenea amploare“, mărturiseşte Loredana Marin, potrivit adevarul.ro.