Lifestyle

Cât mai durează pandemia? Numerolog: La această DATĂ, totul se va termina!

Cât mai durează pandemia? Numerolog: La această DATĂ, totul se va termina!

Cât mai durează pandemia? Romeo Popescu, numerolog, susține că cifrele indică sfârșitul pandemiei abia la anul, pe 1 Iunie.

Romeo Popescu a fost întrebat când se va încheia pandemia de coronavirus, o întrebare a cărui răspuns este așteptat de toată lumea.

Cât mai durează pandemia? „Eu nu sunt medic, nu sunt oficial, eu spun numerologic. Dacă tu intervii în sensul lucrurilor, oricum lucrurile se pot schimba sau se pot amâna. Orice om, dacă intervine în sensul lucrurilor, le poate amâna, le poate schimba. Noi oamenii, conform acestui mecanism magic și minunat o să zicem așa: în 2022, 1 iunie, totul s-a terminat”, a spus Romeo Popescu.

„Eu notez ce îmi spui. Am notat și ce mi-ai zis în decembrie 2020 și m-am scărpinat zilele astea, când am revăzut”, și-a amintit Răzvan Dumitrescu.

„Anul 2022 înseamnă 6, iunie este a șasea lună, 6+6=12, iar 1+2=3. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că am început ceva, 1, am văzut ceva, 2 și am soluționat acel ceva, 3”, a completat numerologul.

CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN 2021, DUPĂ PAȘTI

“După Paşti urmează luna mai, a cincea lună a anului. E un prim lucru pe care îl putem spune. Un alt lucru pe care îl putem spune este că şi anul acesta este 5. 2+2+1 este 5. Deci se intersectează aceste cifre. Aşa cum ştim, cifra 5, numerologic vorbind, este o cifră de foc. De asta am spus la finalul anului 2020 că anul ăsta viaţa este mai expansivă, mai dinamică, mai în forţă, în două perspective.

Dacă ne uităm dintr-un punct de vedere, putem spune că totul va merge minunat. Dacă ne uităm din alt unghi de vedere, te gândeşti că trebuie să faci faţă la tăvălug. Poţi şi aşa, şi aşa. Orice situaţie are trei unghiuri de vedere minim şi trei rezolvări. Deci trebuie să ne gândim concret că există trei variante arhicunoscute: acţiunea pozitivă, fuga/frica şi repausul. Neutru, pozitiv şi negativ.

Luna mai este a cincea şi arată cum a fost până acum şi cum o să fie până la sfârşitul anului. E ca un fel de sinteză”, a declarat Romeo Popescu la DC NEWS TV.