Info Actual

Info Actual > Showbiz > Catalin Botezatu, anunt tulburator: “Sunt în grupul de risc. Am probleme”
Showbiz

Catalin Botezatu, anunt tulburator: “Sunt în grupul de risc. Am probleme”

Catalin Botezatu, anunt tulburator:

Catalin Botezatu, anunt tulburator! Celebrul designer a oferit marturisiri dureroase in plina pandemie de Covid-19. Iata de ce se teme juratul de Bravo, ai Stil! Celebrities

Chiar daca a fost disgnosticat cu cancer si a suferit numeroase interventii chirurgicale, celebrul designer nu si-a pierdut speranta si a reusit sa depaseasca momente critice.

“Sunt OK, dar traversăm cu toţii o perioadă dificilă, stăm în casă şi ieşim doar dacă este absolut necesar. Faptul că nu mai ies şi activitatea mea este redusă efectiv la maximum mă face să mă simt, uneori, uşor inutil, dar îmi găsesc tot felul de treburi de făcut acasă. Fac curăţenie, deşi am măşină de spălat vase prefer să le spăl manual. Citesc atât cât îmi permite vederea, pentru că obosesc foarte uşor, mă uit la filme. Încerc să fac lucruri plăcute, pozitive, evit să mă uit la programele de ştiri”, a declarat Cătălin Botezatu pentru okmagazine.ro

Catalin Botezatu, anunt tulburator. In momentul in care a fost intrebat daca se teme de pandemia de COVID-19, dar si care sunt fricile sale mai mari, designerul a raspuns sincer.

Mă sperie pentru că sunt în grupul de risc şi am probleme de sănătate, cu inima

“Da, mă sperie, pentru că este un virus, un duşman invizibil, nu ştii unde este şi nici cum te poţi lupta cu el. Mă sperie pentru că mor foarte mulţi oameni şi nu e drept. Mă sperie pentru că sunt în grupul de risc şi am probleme de sănătate, cu inima, iar de la operaţie au trecut doar şase luni. Dar îmi pun încrederea în Cel de Sus. Bineînţeles că mă gândesc la părinţii mei, la apropiaţi. Îmi este frică atunci când văd cât de neajutoraţi sunt oamenii, încerc şi eu să ajut cât pot. Voi continua să fac asta pentru că oamenii au nevoie. E o încercare, o perioadă foarte grea pentru noi toţi şi cred că fiecare dintre noi are frici în aceste clipe”, a completat designerul.