Info Actual

Info Actual > Showbiz > Cătălin Botezatu s-a decis! Cine îi va moșteni averea fabuloasă de 100 de milioane de euro?
Showbiz

Cătălin Botezatu s-a decis! Cine îi va moșteni averea fabuloasă de 100 de milioane de euro?

Cătălin Botezatu s-a decis! Cine îi va moșteni averea fabuloasă de 100 de milioane de euro?

Cătălin Botezatu s-a decis! Cine îi va moșteni averea fabuloasă de 100 de milioane de euro?

În cadrul unui interviu recent, Cătălin Botezatu a vorbit sincer despre viața lui privată. Celebrul creator de modă a vorbit pentru prima oară despre testamentul său, despre moarte și despre ceea ce-l face fericit în viață.

Acesta a declarat pentru ciao.ro că are grijă de felul în care arată și că nu pune mare preț pe bani, cât pe realizările sale și pe călătoriile în toate colțurile lumii.

„Mi-a fost teamă, dar nu fac nimic special. Țin cont de niște reguli, de regim, îmi iau medicamentația, mă menajez uneori. Nu-mi refuz nimic din ceea ce mi-ar face plăcere și pot să-mi permit. Am ajuns la nivelul la care pot să-mi permit aproape orice, în limite rezonabile, nu sunt o persoană care își dorește chestii imposibile, dar nici nu sunt foarte chibzuit. Cea mai mare bogăție a mea sunt realizările mele, călătoriile, ce am citit, ce am văzut până acum”, a dezvăluit Botezatu.

Cătălin Botezatu are o avere uriașă, estimată la 100 de milioane de euro, dar acesta a spus că nu și-a făcut încă testamentul. Creatoruld e modă ar prefera să își lase averea unor oameni care au nevoie de bani și nu unora care nu merită.

„Nu, a fost o idee la care am renunțat. Consider că aș putea lăsa ceva oamenilor care chiar nu au nimic, decât cuiva care poate că nici nu merită”, a spus acesta.

Juratul de la „Bravo, ai stil!” nu este speriat de ideea de moarte. Știe că acest lucru se poate întâmpla oricând, mai ales în cazul său, dar cu toate acestea preferă să se bucure de viață, nu să se gândească la ce e mai rău. Întrebat ce crede că i-ar putea fi fatal, Botezatu a răsuns sincer că se teme de oboseala acută.

„Cred că o oboseală acută în acest moment, dar fatalitatea poate apărea la orice colț de stradă. Prefer să trăiesc tot ce este frumos în viața mea fără să mă gândesc la fatalitate”, a mai spus acesta.