Info Actual

Info Actual > Showbiz > Cătălin Scărlătescu a trecut la un pas de moarte. Medicii i-au dat un ultimatum înfiorător!
Showbiz

Cătălin Scărlătescu a trecut la un pas de moarte. Medicii i-au dat un ultimatum înfiorător!

Cătălin Scărlătescu a trecut la un pas de moarte. Medicii i-au dat un ultimatum înfiorător!

Cunoscutul chef Cătălin Scărlătescu a traversat o perioadă foarte grea în viața sa, când medicii i-au spus că dacă mai continua cu obiceiurile pe care le are, viața sa este în pericol.

La acel moment, Cătălin Scărlătescu cântărea peste 120 de kilograme, iar apropiații în porecliseră „Grasul”.

Acela a fost momentul în care simpaticul chef a luat hotărârea să slăbească.

Chef Cătălin Scărlătescu a slăbit peste 50 de kilograme

Cătălin Scărlătescu a reuşit să slăbească 52 de kilograme, după ce ajunsese să depăşească, la un moment dat, peste 120 de kilograme. Îndrăgitul jurat din emisiunea „Chefi la cuţite” a dezvăluit în mai multe apariţii TV cum a reuşit să slăbească.

Primul lucru pe care l-a făcut Cătălin Scărlătescu a fost să renunţe cu totul la pâine. Astfel, a redus mult cantitatea de glucide consumate. Apoi, a început o dietă bazată aproape în totalitate pe crudidăţi. Chef Scărlătescu îi sfătuieşte pe cei care vor să slăbească în acelaşi mod să ceară întâi sfatul unui medic, înainte de a începe.

Dieta lui Cătălin Scărlătescu

Juratul de la „Chefi la cuţite” a început să mănânce multe salate proaspete, cu castraveşi şi roşii, spanac şi ştevie, dar şi multe fructe, mere, grapefruit, prune dar şi migdale.

„Nu contează ordinea sau cantitatea, însa nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, declara Cătălin Scărlătescu.

Dietă supravegheată de medic

Acesta spune că programul de slăbire se întinde pe câteva luni, chiar un an şi nu este deloc unul uşor. Se face doar sub supravegherea unui medic nutriţionist, care poate interveni dacă apar modificări ale analizelor.

„Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete „de capul nostru’. Păi, după cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume și fructe proaspete, așa că nu prea e loc de rețete. Puneți pe grătar vinete, rosii și ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde”, a declarat chef Scărlătescu.

În plus, acesta spune că a renunţat de tot la carne, alcool, dulciuri şi tutun, iar acum mănâncă doar ce găteşte, fără să mai cumpere mâncăruri preparate din comerţ, potrivit antena3.ro