Info Actual

Info Actual > Showbiz > Cătălin Scărlătescu şi cel mai mare secret din viața lui! S-a aflat ce ascunde
Showbiz

Cătălin Scărlătescu şi cel mai mare secret din viața lui! S-a aflat ce ascunde

Cătălin Scărlătescu şi cel mai mare secret din viața lui! S-a aflat ce ascunde

Cătălin Scărlătescu şi cel mai mare secret din viața lui! S-a aflat ce ascunde. Bucătarul a dezvăluit o informație legată strict de viața lui.

Chef Cătălin Scărlătescu, este unul dintre cei mai populari bucătari din România, dar și unul dintre cei mai vânați burlaci din showbiz-ul românesc. Dar nu va bucurați prea tare, acum are iubită.

„Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație”, a spus Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

«Tu când erai înăuntru, erai de mult plecat»

„De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis: «Tu când erai înăuntru, erai de mult plecat». Și-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îmi place fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată”, a mai spus Cătălin Scărlătescu, tot pentru aceeași sursă.

Cine au fost iubitele din viața lui Cătălin Scărlătescu?

Chef Scărlătescu este extrem de discret în ceea ce privește viața de cuplu. Într-un interviu acordat la sfârșitul anului 2019, Scărlătescu a recunoscut că sunt foarte multe femei care se uită la el, însă el caută o femeie extraordinar de deșteaptă și independentă.

În 2017, au apărut zvonuri potrivit cărora acesta ar forma un cuplu cu Gina Pistol, dată fiind apropierea lor. Totul a culminat cu o cerere în căsătorie care avut loc finala show-ului Chefi la cuțite din vara anului 2018, însă totul s-a dovedit a fi doar o farsă.

În luna martie 2019, Chef Scărlătescu a fost surprins în timp ce se săruta cu o blondă celebră, care a trecut și pe la „Chefi la Cuțite. Relație cu Maria Andria, o cântăreață în vârstă de 27 de ani, pe jumătate grecoaică, care era deseori invitată la emisiunile de divertisment de la Antena 1, a fost doar o idilă.