Diverse

Cătălina Ponor a mai bifat un succes. A născut un băiețel superb

Cătălina Ponor a mai bifat un succes. A născut un băiețel superb

2022 a început excelent pentru Cătălina Ponor și s-a terminat cu o mare bucurie. Sportiva a devenit mamă și le-a dat fanilor săi vestea cea mare pe contul de socializare.

Ea a postat pe Instagram o fotografie în care apare cu mâna bebelușului, iar comentariul arată cât de fericită este: “Totul pentru noi!”. Tatăl băiețelului este Bogdan Jianu, fostul partener de viață al cunoscutei cânterețe Julia Chelaru.

Cătălina și Bogdan sunt împreună din anul 2018, iar în 2020 s-au logodit. Anul trecut aceștia au avut cununia la Primăria Constanța, alături de familie și cei mai buni prieteni.

„Am spus «da!» bărbatului alături de care vreau să-mi petrec toată viața”

„Astăzi am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea! Am spus «da!» bărbatului alături de care vreau să-mi petrec toată viața! Te iubesc, Bogdan Jianu!”, a scris Cătălina Ponor pe Instagram când a fost cerută în căsătorie.

Între actor și gimnastă este o diferență de vârstă de aproximativ 18 ani. Cei doi s-au cunoscut cu mulți ani în urmă, dar atunci erau implicați într-o altă poveste de iubire.

A avut nevoie de intervenția specialiștilor după ce s-a despărțit de Tommy Ramos

Înainte de relația cu Bogdan, Cătălina a trait o poveste de dragoste cu gimnastul Tommy Ramos, considerat unul dintre cele mai sexy 50 de persoane din lume. Trei ani a așteptat să fie cerută în căsătorie și a sperat până în ultimul moment că așa va fi, dar cei doi au sfârșit prin a se despărți.

„Nu am primit încă inelul de logodnă, dar sunt sigură că momentul în care îmi va fi dat va fi unul special. Tommy este maestru în astfel de surprize”, a declarat Cătălina într-un interviu oferit la mijlocul lui 2015, potrivit Prosport. După ce și-au spus adio, Cătălina a suferit o depresie și a avut nevoie de ajutor de specialitate ca să-și revină.

Ce medalii a câștigat

Cătălina Ponor a câștigat trei medalii de aur, una de argint și una de bronz la Jocurile Olimpice. De asemenea, ea mai are în palmares alte trei medalii de argint și două de bronz la Campionate Mondiale, dar și opt medalii de aur, două de argint și trei de bronz la Europene.