Info Actual

Info Actual > Showbiz > Cataramă pus la zid, în direct, de către Tăbăcaru
Showbiz

Cataramă pus la zid, în direct, de către Tăbăcaru

Cataramă pus la zid, în direct, de către Tăbăcaru

Cataramă pus la zid, în direct, de către Tăbăcaru Cornel. Omul de afaceri l-a atacat pe Viorel Cataramă, care a vrut să se infecteze cu virusul COVID-19, în direct la Sinteza Zilei, de pe Antena 3. Tăbăcaru i-a spus că fiul lui, care s-a întors din Statele Unite, a suferit în spital din cauza virusului.

Cunoscutul om de afaceri Cornel Tăbăcaru nu l-a iertat pe Viorel Cataramă, care a vrut să se infecteze cu virusul COVID-19. Tăbăcaru i-a spus, în direct la Sinteza Zilei, de pe Antena 3, că fiul lui, care s-a întors din Statele Unite, a fost internat în spital cu Covid – 19.

 

Cataramă pus la zid de Cornel Tăbăcaru

Viorel Cataramă a afirmat că nu contează câți oameni mor, fie că vorbim și de 30-40.000 de români, cât timp cât salvăm economia, asta la supărat pe Cornel Tăbăcaru și nu s-a mai abținut.

„Băi, Viorele, copilul meu – și Mircea Badea știe –  a venit de la New York cu Covid. Și a fost în spital, în România, 17 zile, Viorele! N-am dormit o oră pe noapte, domnu’ Viorel, pentru că nu puteam să dorm. Băi, mie îmi murea copilul!

Nu am eu treabă cu 30.000, cu 60.000, ce ai tu în cap… Viorele, mie îmi murea copilul și dacă era și copilul tău acolo lângă al meu, cred că amândoi ne tăvăleam prin curtea spitalului – cu Covid!”, i-a transmis Cornel Tăbăcaru lui Viorel Cataramă.

Viorel Cataramă, testat chiar la locuința lui de la Snagov

Viorel Cataramă a cerut, joi, să i se efectueze testul pentru coronavirus. Un medic de la o clinică privată a venit chiar la el acasă, pe domeniul de la Snagov, și i-a recoltat probele. La scurt timp, omul de afaceri a primit rezultatul testului rapid.

Clinica la care Viorel Cataramă a apelat a transmis un comunicat în care a făcut unele precizări legate de rezultatele primului test. ”La ora redactarii prezentului comunicat, 14.05.2020, 12:15, rezultatul testului rapid anticorpi IgG si IgM este negativ. Acest rezultat indica absenta anticorpilor SAR COV2, ceea ce inseamna ca pacientul nu este purtator al virusului sau se afla in perioada de incubatie (5-10 zile de la infectare). Rezultatele testului RT-PCR va fi comunicat public in data de 15.05.2020”, a transmis clinica privată.