Info Actual

Info Actual > Showbiz > Cati bani scoate Andreea Balan din YouTube! Artista a spus adevarul
Showbiz

Cati bani scoate Andreea Balan din YouTube! Artista a spus adevarul

Cati bani scoate Andreea Balan din YouTube! Artista a spus adevarul

Cati bani scoate Andreea Balan din Youtube! In cadrul unui vlog aparut pe canalul sau, artista a vorbit despre incasarile sale din contul oficial pe care il detine.

„M-am apucat de YouTube pentru că mi se părea că lipsește ceva din cariera mea. Adică scoteam piese, mergeam la emisiuni, dar am observat că oamenii vor mai mult. (…) M-am apucat de vlog pentru a vă oferi acces la felul meu de a fi. Pentru că, prin clipuri și prezența la TV, nu vă puteți da seama cum sunt eu ca om, puteți să vă faceți doar o părere superficială despre mine. Așa puteți să mă cunoașteți mai bine. (…) Îmi place să vă povestesc ce am învățat din momentele mai puțin plăcute din viața mea”, a spus artista într-un vlog pe YouTube.

“Succesul și banii sunt doar niște consecințe”

„Cheia succesului este să faci cu pasiune. Succesul și banii sunt doar niște consecințe. Dacă ai face exclusiv pentru bani, nu ți-ar ieși. Trebuie să-ți placă ceea ce faci, să pui pasiune, suflet. Banii vin ca o consecință că tu faci un lucru bun și de calitate”, a mai spus artista.

“Cei din America, da, câștigă o căruță de bani”

Cati bani scoate Andreea Balan din Youtube: „Mulți spun că fac din YouTube o căruță de bani. Nu, dragilor. Din YouTube-ul românesc nu faci foarte mulți bani. Eu fac bani cât să-mi acopăr montajul, pentru că eu nu montez, nu am timp. (…) Cei din America, da, câștigă o căruță de bani. Aici, în România, în funcție de cât postezi, poți să câștigi mai mult sau mai puțin.

Eu nu postez în fiecare zi, automat câștig mai puțin. (…) Dar, repet, câștigurile din vizualizări îmi acoperă montajul. Câștigurile, în momentul în care faci vlog, nu vin din YouTube, ci din reclamele pe care le faci prin plasarea de produse. (…) Majoritatea vlogurilor pe care eu le am sunt pentru amuzamentul vostru”, a precizat artista, potrivit Dcnews.