Info Actual

Info Actual > Showbiz > Caz halucinant. A făcut jumătate de milion de euro din cerșetorie! Acum e amenințată cu moartea
Showbiz

Caz halucinant. A făcut jumătate de milion de euro din cerșetorie! Acum e amenințată cu moartea

Caz halucinant. A făcut jumătate de milion de euro din cerșetorie! Acum e amenințată cu moartea

Caz halucinant. A făcut jumătate de milion de euro din cerșetorie! Acum e amenințată cu moartea. Mădălina Sava susține că trăiește un calvar de 9 ani. Femeia a povestit, la Acces Direct, că a fost agresată de soț. Mamă a doi copii, Mădălina susține că fi fost la un pas să fie omorâtă de cumnatul său, la ordinul partenerului său de viață.

În vârstă de 28 de ani, femeia a povestit că că relația dintre ea și bărbat a început de la un pact. Mădălina i-a mărturisit Mirelei Vaida că nu-și recunoaște partenerul drept soț.

225„Țin să rectific că nu îmi este soț, nu mi-a fost niciodată, îmi este agresor. Îmi este soț în acte, dar nu vreau să îi spun așa. M-am căsătorit cu el forțat. Relația se numește pact și o avem de 9 ani”, a povestit Mădălina la „Acces Direct”, la Antena 1.

Cerșetoria a fost interzisă la Dej. Sunt amendați și cei care ...

Mădălina susține că a fost obligată să cerșească în străinătate, în nu mai puțin de 20 de țări. Femeia s-ar fi prefăcut că este surdo-mută și a reușit să obțină, astfel, jumătate de milion de euro.

„Am aproximat, dar cred că e prea puțin 500 de mii de euro. Am fost în 20 de țări. Am făcut acești bani în 6 ani. Am plecat cu 3 țoale și doi copii. Au fost rezultatul unor violuri. (…) Era prietenul fostului meu iubit. Erau ca frații. De acolo a venit încrederea mea în el. (…) Am încercat să fug și cu un alt bărbat. Nu am putut să scap de el sub nicio formă”, a mai spus femeia.