Info Actual

Info Actual > Showbiz > Cazul de la Sângeorz Băi a bulversat-o! Delia, în lacrimi. „Am pățit chestii asemănătoare”
Showbiz

Cazul de la Sângeorz Băi a bulversat-o! Delia, în lacrimi. „Am pățit chestii asemănătoare”

Cazul de la Sângeorz Băi a bulversat-o! Delia, în lacrimi. „Am pățit chestii asemănătoare”

Cazul de la Sângeorz Băi a bulversat-o! Delia, în lacrimi. „Am pățit chestii asemănătoare”.

Cazul primarului din Sângeorz Băi care și-a pedepsit fetița cu o cruzime inimaginabilă, pentru că a făcut „prostioare” devine din ce în ce mai viral. Lumea începe să reacționeze la abuzul deosebit de crud pe care acest tată l-a făcut asupra propriului copil. Delia a fost vizibil afectată în urma vizionării acestui video.

Într-un Instastory, vedeta a vorbit despre abuzurile la care și ea a fost supusă, în copilărie. Vizibil afectată, Delia a împărtășit fanilor săi momentele de cruzime și umilință pe care le-a suferit la creșă sau la grădiniță.

„Experiența pe care a avut-o fetița mi-a adus niște flashback-uri din grădiniță și cred că și creșă, pentru că am pățit chestii asemănătoare doar că pe noi când ne pedepseau ne lăsau în chiloți…

Fără nicio Drama Queen pe vremea aia așa erau și văd că așa e și acum. Părinții te băteau, că așa știau de la părinții lor. Și la grădiniță primeai uneori același tratament și uneori am reacția asta când văd chestii asemănătoare cu ce am trăit”, a povestit Delia.

Chiar dacă unele întâmplări sunt uitate de către copii, amintirea cruzimii și a umilințelor la care sunt supuși rămân stocate, undeva în amintirea lor. Și, după câte se pare, această durere iese la suprafață ca un uragan, când victimile abuzului se așteaptă mai puțin. Este și cazul Deliei, care a povestit cu lacrimi în ochi că educatoarele pe care le avea la creșă le dădea, ei și celorlalți, cojile de la merele pe care ele le consumau.

„Țin minte când educatoarele de la creșă curățau niște mere și mâncau merele și ne dădeau cojile. Dar nu ni le dădeau oricum, ci ni le dădeau pe o tavă să mâncam”, a mai precizat Delia pe InstaStory cu ochii în lacrimi.