Info Actual > Showbiz > Ce a pățit Petrică Mâțu Stoian după ce soția unui bun prieten a decedat. S-a întâmplat într-un timp scurt
Showbiz

Ce a pățit Petrică Mâțu Stoian după ce soția unui bun prieten a decedat. S-a întâmplat într-un timp scurt

Ce a pățit Petrică Mâțu Stoian după ce soția unui bun prieten a decedat. S-a întâmplat într-un timp scurt

Specialiștii spun că scăderea bruscă în greutate este un semnal de alarmă dat de organism. Același lucru s-a întâmplat și cu Petrică Mâțu Stoian, unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară din România. A slăbit brusc. Ce a pățit cântărețul?

La scurt timp după ce soția impresarului său a decedat, acesta a slăbit peste 20 de kilograme. Acest lucru afectându-l foarte tare pe artist. Petrică Mâțu Stoian era foarte apropiat de aceștia, mai ales că deveniseră a doua familie pentru el și s-au ajutat extrem de mult.

Cu toate astea, artistul a încercat să depășească acest moment și să nu le arăte fanilor suferința lui, mai ales că vrea să îi încânte pe toți cu muzica sa și cu voie bună.

„Am slăbit din cauza unui șoc. Este vorba de soția impresarului meu care a lucrat foarte mult la imaginea mea și care a trecut din lumea cu dor în lumea fără dor. A fost o durere imensă când am auzit.

M-a ajutat foarte mult în carieră. Acest șoc m-a făcut să-mi piară pofta de mâncare. Aveam peste 100 de kilograme, iar acum am slăbit brusc peste 20 și ceva. O să încerc să trec peste acest moment”, a mărturisit acesta în emisiunea lui Cătălin Măruță.