Info Actual > Petclub > Ce caută un golden retriever într-o cuşcă destinată leului african? Explicație halucinantă
Petclub

Ce caută un golden retriever într-o cuşcă destinată leului african? Explicație halucinantă

Ce caută un golden retriever într-o cuşcă destinată leului african? Explicație halucinantă

Vizitatorii unei grădini zoologice din sud-vestul Chinei au rămas muți de uimire când au văzut un câine în cușca destinată leului african. Cum explică administratorii grădini zoologice din sud-vestul Chinei această situație?

Un videoclip care a circulat pe rețelele sociale chineze în această săptămână a făcut înconjurul lumii. Un bărbat povesteşte ce a văzut la grădina zoologică din Xichang, provincia Sichuan.

Tatăl şi fiul au ajuns la cușca leului african, marcată ca atare, cu un panou cu poza și numele animalului și câteva informații despre el, relatează publicaţia potrivit South China Morning Post. Însă, cei doi au constatat însă că în locul fioroasei feline era un pui de câine din rasa Golden Retriever.

„La început, am crezut că am ajuns într-un loc greșit. Însă după ce ne-am plimbat în jurul cuștii, ne-am dat seama că este locul unde ar trebui să fie adăpostit leul”, a spus Tang în videoclip.

Un angajat al grădinii zoologice i-a spus lui Tang că spațiul a adăpostit la un moment dat un leu, însă animalul a fost mutat într-o altă locație iar panoul explicativ a rămas pe loc.

Banii pentru bilet nu sunt importanți pentru mine

Tang nu a acceptat explicația și acuză grădina zoologică că vinde bilete lăudându-se că are lei. Potrivit acestuia, felinele africane nu erau deloc prezente în grădina zoologică.

„Banii pentru bilet nu sunt importanți pentru mine. Ceea ce contează mai mult este că nu știu cum să-i explic situația copilului meu”, a spus Tang.

Nu este pentru prima dată când grădinile zoologice chineze încearcă să înlocuiască animalele într-o manieră cel puţin originală.

Un alt caz similar a avut loc la începutul lunii trecute, într-un parc zoologic din Xianning, provincia Hubei. Un rottweiler era închis în cușca unui lup. Conducerea grădinii zoologice a spus că adevăratul lup murise de bătrânețe și nu s-a putut procura altul.