Social

Ce dezvăluie scrisorile secrete ale Prințesei Diana? „Detaliile” din timpul divorțului cu Prințul Charles vor fi scoase la licitație

Ce dezvăluie scrisorile secrete ale Prințesei Diana? „Detaliile” din timpul divorțului cu Prințul Charles vor fi scoase la licitație
sursa foto fox business

Scrisorile secrete ale Prințesei Diana din timpul „complicatului” divorț cu Prințului Charles ar putea ajunge la 110.000 de dolari în cadrul unei licitații.

O colecție de scrisori secrete ale prințesei Diana, pe care aceasta le-a scris prietenilor săi în timpul „complicatei” perioade de divorț cu prințul Charles, a ajuns la licitație.

Prințesa Diana a fost sprijinită de prietenii Susie și Tarek Kassem în timpul relației sale tumultoase cu actualul rege Charles al III-lea. Lotul confidențial include 32 de cărți și scrisori.

„Susie & Tarek Kassem, în calitate de prieteni foarte apropiați ai Dianei, Prințesa de Wales, au prețuit aceste scrisori timp de peste 25 de ani. Ele reflectă relația specială și plină de iubire pe care au avut-o cu această unică”, a precizat Lay’s Auctioneers într-o declarație. Prințesa Diana a scris următoarele pe 17 februarie 1996, la Palatul Kensington, potrivit Fox Business.

„Dacă aș fi știut cu un an în urmă ce voi trăi trecând prin acest divorț, nu aș fi consimțit niciodată”, a scris ea.

„Este greu și urât”. Regretata prințesă a detaliat că a fost sub o supraveghere strictă și că scrisorile adresate prietenilor ei dragi erau cea mai bună modalitate de comunicare.

Probleme personale

„Este dificil să discuți probleme personale, deoarece discuțiile mele aici sunt înregistrate și aflate de toată lumea”. Prințul Charles și prințesa Diana s-au căsătorit în 1981, când ea avea doar 20 de ani.

Cu toate acestea, căsătoria lor s-a dovedit a fi departe de a fi un basm. Prințul de Wales, la vremea respectivă, a recunoscut infidelitatea, iar legăturile sale de lungă durată cu Camilla Parker Bowles i-au torpilat căsnicia cu Diana. „Trec printr-o perioadă foarte dificilă, iar presiunea este serioasă și vine din toate părțile”, scria Diana la 28 aprilie 1996.

„Este prea dificil uneori să îți ții capul sus și astăzi sunt în genunchi și îmi doresc ca acest divorț să se realizeze, deoarece costurile posibile sunt enorme.” Divorțul lui Charles și al Dianei a fost finalizat în 1996.

Un an mai târziu, mama prințului William și a prințului Harry a murit după ce a suferit răni grave într-un accident de mașină la Paris, la vârsta de 36 de ani.

„Unele scrisori abordează stresul enorm prin care trecea în perioadele de suferință, însă tăria ei de caracter și caracterul ei generos sunt frumos evidențiate în aceste rânduri”, a precizat Lay’s Auction pe site-ul său. Însoțitorii prințesei Diana au precizat că încasările din vânzare vor sprijini organizații de caritate care erau aproape de inimile lui Susie și ale Dianei.

Se pare că colecția de scrisori ar putea ajunge până la 110.000 de dolari. Licitația va avea loc pe 16 februarie.