Info Actual

Info Actual > Showbiz > Ce dietă ține Mirela Vaida! Vedeta a spus adevărul: Ăsta cred că este SECRETUL
Showbiz

Ce dietă ține Mirela Vaida! Vedeta a spus adevărul: Ăsta cred că este SECRETUL

Ce dietă ține Mirela Vaida! Vedeta a spus adevărul: Ăsta cred că este SECRETUL

Ce dietă ține Mirela Vaida! Îndrăgita prezentatoare TV de la Acces Direct se menține într-o formă de zile mari, în ciuda faptului că este mama a trei copii. Pentru că multe admiratoare sunt curioase să afle ce face în acest sens, vedeta a dezvăluit secretul în cadrul unui interviu acordat pentru VIVA!

Pentru că o fană a complimentat-o recent, spunându-i că arată mult mai tânără nefardată, Mirela Vaida a dezvăluit în ce constă ritualul său de înfrumusețare. Surprinzător, nu face nimic în mod special!

Mirela Vaida: Nu recomand lumii să facă ce fac eu, că poate nu e bine

Nu am secrete. În afară de faptul că mă demachiez seara când ajung acasă, eu nu mă dau cu creme, fie ele de ochi, de față, de zi, de rid, de hidratare. Nu recomand lumii să facă ce fac eu, că poate nu e bine. Dar eu asta fac, mă demachiez, îmi cură fața bine şi atât. Nici măcar gomajele alea despre care se tot vorbeşte nu le fac… Nimic.

Mirela Vaida: Lumea trebuie să înțeleagă că e foarte important să te simți tu bine în pielea ta

Nemachiată sunt mai palidă la față, pentru că sunt blondă, dar mi s-a mai spus că fără machiaj sunt mai tânără. Alții spun că sunt mai ştearsă. Acum… asta sunt. Dacă am putut să fac carieră în televiziune vreme de 16 ani aşa, blondă şi ştearsă cum sunt, înseamnă că poate oricine. Însă nu am complexe, că, dacă aş avea complexe de genul ăsta, nu aş ieşi din casă nemachiată. Ori, eu postez pe Instagram aşa, deci… Lumea trebuie să înțeleagă că e foarte important să te simți tu bine în pielea ta. Dacă lumii îi place de mine, mă urmăreşte, dacă nu, nu, a dezvăluit Mirela Vaida pentru Viva.

Ce dietă ține Mirela Vaida! Vedeta a spus adevărul: Ăsta cred că este SECRETUL

Pentru că se menține într-o formă demnă de invidiat, vedeta a fost întrebată cum reușește să facă asta și ce sacrificii face de dragul siluetei.

Sincer vă spun că mănânc de toate. Eu gătesc pâine în casă, pe care o rup cu mâna şi o mănânc aburindă, mănânc paste, carne, brânză, legume, fructe. Nu mănânc dulciuri pentru că nu simt nevoia, nu că îmi impun, atât încerc, să nu mănânc seara. Sigur, când ai culcat copiii şi stai şi tu cu soțul la un pahar de vin, parcă îți vine să mănânci ceva…

Un pic de mo- derație, cam ăsta cred că este secretul

Ăla e momentul greu, să nu mănânci la 11 noaptea ce îți vine în cap. Dar, în rest, nu mă opresc de la nimic. Din păcate, nu am timp să fac sport, dar ritmul meu, mereu în priză, mă ține aşa fără să îmi dau seama. Un pic de mo- derație, cam ăsta cred că este secretul, pentru că nici eu nu mai am 18 ani, am 38, aia e!, a mai spus Mirela Vaida în cadrul interviului.