Info Actual

Info Actual > Showbiz > Ce face Răzvan Fodor cu banii de la Asia Express? „Al naibii să fiu dacă știu ce urmează”
Showbiz

Ce face Răzvan Fodor cu banii de la Asia Express? „Al naibii să fiu dacă știu ce urmează”

Ce face Răzvan Fodor cu banii de la Asia Express? „Al naibii să fiu dacă știu ce urmează”

Ce face Răzvan Fodor cu banii de la Asia Express? „Al naibii să fiu dacă știu ce urmează”. Asia Express abia s-a terminat, iar concurenții acestei emisiuni încă se află sub puterea emoțiilor de final.

Răzvan Fodor este proaspătul câștigător al premiului de 30.000 de euro, alături de partenerul său, Sorin Bontea. Acesta are mai multe variante de cheltuire a banilor. Toate planurile sale depind, bineînțeles de pandemia de coronavirus.

„Sunt bani pentru perioada ce urmează”

“În finală eram stresaţi în fiecare secundă. Ne supăram dacă nu câştigam, dar nu era capătul lumii. (…) Eu m-am înţeles foarte bine cu Sorin. Am câştigat un prieten! Noi ne-am mai întâlnit la nişte petreceri…am ţinut mereu relaţia cu el.

Am stat plecat două luni fără trei zile. Despre bani, în primul rând nici nu au venit, nu sunt nici bani puţini, nu sunt nici bani mulţi. Sunt nişte bani buni pentru perioada asta ce urmează. Al naibii să fie dacă ştim ce urmează, nici nu ştii, dacă vine timp de pace o să plec în vacanţă”, a declarat Răzvan Fodor.

„O să băgăm banii în făină, în drojdie, în ouă, în lapte”

„Dacă e în continuare timp d-asta de război şi o să mai stăm nu ştiu cât timp în casă, probabil o să îi băgăm în făină, în drojdie, în ouă, în lapte. Vrem să plecăm oriunde, eu am venit în decembrie. Am făcut sărbătorile acasă, pe canapea, e tot ce mi-am dorit să beau vin. Deci când o să vină banii, eu plec în vacanţă. “, a mai spus Răzvan Fodor la Antena Stars.