Info Actual

Info Actual > Showbiz > Ce frumoasă e sora Ralucăi Bădulescu! Cine este și cu ce se ocupă Ioana?
Showbiz

Ce frumoasă e sora Ralucăi Bădulescu! Cine este și cu ce se ocupă Ioana?

Ce frumoasă e sora Ralucăi Bădulescu! Cine este și cu ce se ocupă Ioana?

Ce frumoasă e sora Ralucăi Bădulescu! Cine este și cu ce se ocupă Ioana? În timp ce jurata emisiunii „Bravo, ai stil!” nu mai are nevoie de nicio prezentare, puțini sunt cei care știu cum arată sora Ralucăi. Ioana Bădulescu a preferat să se țină departe de lumina reflectoarelor. Se știe despre Ioana că este cu trei ani mai mică decât Raluca și că urăște să apară la evenimente publice.

84Raluca a respectat mereu dreptul la intimitate al surorii sale. De ziua sa, însă, Raluca Bădulescu a postat un mesaj pe contul său de Instagram în care a declarat public cât de mândră este de sora sa mai mică.

sora ralucai badulescu de la bravo ai stil

 „Ea este sora mea, Ioana. Este cea mai deşteaptă, cea mai frumoasă, este magică, este fantastică şi cea mai bună soră din lume. Este o minune strălucitoare şi discretă în acelaşi timp. Cu greu o prind să facem măcar o poză împreună şi nu prea îi place să o postez, dar astazi nu mă pot abţine, pentru că este ziua ei. La mulţi ani, Ioana Bădulescu. La mulţi ani, luminoşi şi superbi ca tine. Te iubesc”, a fost mesajul Ralucăi.

Sora Ralucăi Bădulescu, Ioana, e de profesie psiholog. Un motiv în plus pentru care preferă discreția. A urmat cursurile Universității „Titu Maiorescu”, Facultatea Psihologie, în timp ce sora sa mai celebră a optat pentru Facultate de Litere.

Deși sunt total diferite, la fire și la aspect, surorile Bădulescu au o legătură puternică. Domeniul lor comun este, din fericire, moda. Amândouă știu să se îmbrace și să-și asorteze ținutele cu gust.