Lifestyle

Ce gătește un chef aflat în izolare la domiciliu?

Ce gătește un chef aflat în izolare la domiciliu?

Ce gătește un chef aflat în izolare la domiciliu? Chef Sorin Bontea (50 de ani) are parte , în această perioadă de carantină, de momentul de relaxare și de odihnă care i-a lipsit mulți ani de zile.

În prezent, Sorin Bontea poate fi văzut încă în emisiunea „Asia Express – Drumul comorilor’, unde face echipă cu Răzvan Fodor, cu care a ajuns în etapa semifinală. Chef Bontea a declarat pentru TVMania că s-a adaptat noilor condiții de izolare.

„Chiar am încercat să profit de timpul ăsta și să văd cumva partea plină a paharului. M-am odihnit și m-am uitat în voie la filme, lucru pe care nu îl mai făcusem de ceva vreme. M-am apucat de făcut ordine prin curte, am mai plantat un pom, niște flori. Bineînțeles că n-am stat departe nici de bucătărie. Am început să fac pâine în casă și, pentru că efectul „Asia Express’ e încă puternic, am gătit și niște mâncare asiatică”, a mărturisit Sorin Bontea.

Echipa câștigătoare a show-ului „Asia Express – Drumul comorilor” va fi aflată pe 22 aprilie, când Antena 1 va difuza finala.