Info Actual

Info Actual > Diverse > Ce le scurtează viața românilor. Renunță acum: Sfaturi de neratat de la Leon Dănăilă
Diverse

Ce le scurtează viața românilor. Renunță acum: Sfaturi de neratat de la Leon Dănăilă

Ce le scurtează viața românilor. Renunță acum: Sfaturi de neratat de la Leon Dănăilă

Ce le scurtează viața românilor. Cine s-ar fi gândit că un aliment consumat și preferat de români le scurtează viața? Depresia duce la cancer, iar carnea scurtează viață. Prof. Dr. Leon Dănăilă susține că trebuie să adoptăm  un regim de viață ponderat, alimentația influențează foarte mult activitatea cerebrala și comportamentul individului influențează activitatea cerebrala. Acesta a explicat cat de importanta este alimentația dacă vrem să trăim mai mult. Potrivit spuselor sale,  moderația dă rezultate miraculoase.

 

”Depresia duce la cancer. Carnea scurtează viață”

O declarație a celebrului profesor a stârnit mare valva printre romani: ”Depresia duce la cancer. Carnea scurtează viață”. Cum își susține medicul aceasta opinie? Cât contează o alimentație sănătoasă, de fapt? Cum trebuie să mâncam că să ne prelungim durata de viață, într-un mod corect.

Leon Dănăilă: Trebuie să avem un regim de viață ponderat

Leon Dănăilă îi sfătuiește pe români să adopte un regim de viață ponderat. Proteinele sunt necesare, zaharurile sunt necesare, dar nu în doze mari, afirmă cunoscutul neurochirurg Leon Dănăilă .

„Trebuie să avem un regim de viață ponderat, alimentația influențează foarte mult activitatea cerebrala și comportamentul individului influențează activitatea cerebrala, felul cum vezi lumea, felul cum o percepi, felul cum ai relații cu oamenii din jur, influențează activ cerebrala.

Chiar și tu poți să influențezi activitatea cerebrala a colegilor, chiar pe negândite, daca le dorești răul, chiar așa se întâmplă. Așa e și cu descantelece. Sunt lucruri adevărate dar nu se știe încă undele acestea, fizica nu le-a descoperit”, afirma Dănăilă.

Ce le scurtează viața românilor? „Pot influenta oameni la distante foarte mari. Nu se știe prin ce mecanims încă, dar se poate. Ce se întâmplă cu creierul tău daca dormi prea puțin. Nu exista alimente nocive, totul este bun în cantități moderate. Nu exista nici ceva anume care daca mănânci te faci deștept sau te prostește”, adaugă Acad. Prof. Dr. Leon Dănăilă, conform Doctorul Zilei.

Ce se întâmplă dacă mănânci carne foarte multă?

„Proteinele sunt necesare, zaharurile sunt necesare, dar nu în doze mari. Eu mănânc și dulce dar nu mult, ponderat, din toate. Fructele sunt foarte bune, legumele. Carnea se spune că daca consumam foarte multa, durata de supraviețuire scade cu cantitatea de carne pe care individul o consuma”, afirma medicul.