Info Actual

Info Actual > Showbiz > Ce licoare consuma Romanita Iovan dimineata: “Reteta unei doamne care la 80 de ani arata ca la 50”
Showbiz

Ce licoare consuma Romanita Iovan dimineata: “Reteta unei doamne care la 80 de ani arata ca la 50”

Ce licoare consuma Romanita Iovan dimineata:

Ce licoare consuma Romanita Iovan dimineata. Vedeta a dezvaluit cum reuseste sa arate extraordinar la 55 de ani. Pe lângă dietă și sport, cunoscuta creatoare de modă a dezvăluit o rețetă pe care a învățat-o de la o femeie care la 80 de ani arăta de 50.

Ce licoare consuma Romanita Iovan dimineata. Un truc pe care îl folosesc este carafa cu apă în care pui un ban sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt şi laşi aşa peste noapte. A doua zi bei toată apa aia, 750 ml pe stomacul gol. Argintul purifică apa, busuoicul are şi el un rol. E povestea unei doamne de 80 de ani care arăta de 55 şi făcea asta, a explicat Romanița în cadrul unei emisiuni la Pro TV.

“Viciul meu este cafeaua, la ibric, cu caimac, fără zahăr”

Mănânc mai mult legume, fructe şi peşte. Îmi iau zahărul din fructe. Nu mănânc foarte des dulciuri şi nu sunt o gurmandă. Meniul meu este compus dimineaţa din seminţe de in, de floarea soarelui, cu lapte de cocos, ovăz sau de orez. Viciul meu este cafeaua, la ibric, cu caimac, fără zahăr. E un ritual, sunt obsedată să pun în ceşcuţe. Nu beau alcool şi nu fumez, dar cafeaua o ador. Fac şi sport, dar acasă. În jumătate de oră fac o mie de abdomene, câteva exerciţii cu braţele şi câteva cu picioarele şi nu exagerez! Nu este foarte greu dacă respiri , a adăugat vedeta, potrivit Doctorulzilei.