Info Actual > Showbiz > Ce mesaj i-a transmis Mihaela Rădulescu lui Dani Oțil înainte să devină tătic: Am simțit că i-am încurcat puțin viața
Showbiz

Ce mesaj i-a transmis Mihaela Rădulescu lui Dani Oțil înainte să devină tătic: Am simțit că i-am încurcat puțin viața

Ce mesaj i-a transmis Mihaela Rădulescu lui Dani Oțil înainte să devină tătic: Am simțit că i-am încurcat puțin viața

Ce mesaj i-a transmis Mihaela Rădulescu lui Dani Oțil înainte să devină tătic. În ciuda faptului că au format o un cuplu timp de doi ani și s-au despărțit, cei doi au rămas în relații foarte bune.

În acest context, Mihaela Rădulescu a fost întrebată ce părere are despre Dani Oțil, care va deveni tatic pentru prima oară. Reamintim că prezentatorul TV s-a căsătorit recent cu femeia care îl va face tătic, Gabriela Prisăcariu.

“Va fi un tată minunat. Minunat! Mă bucur enorm că e fericit și că are o fată superbă lângă el. Și asta și-a dorit el cel mai mult, și mă bucur din toată inima că i se întâmplă. Va fi tată, va fi soț, va avea exact viața pe care și-a dorit-o și mă bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine!”, a spus vedeta, într-un interviu pentru ciao.ro

Mihaela Rădulescu, despre relația cu Dani Oțil

“Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții. Așa suntem noi, femeile. Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă că eu realmente mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne iartă-mă. Nu am cunoscut-o.

Am văzut-o, că doar am și eu Internet. Mă bucur pentru el și îți spun și de ce. Pe ea chiar nu o cunosc. Aș putea spune că mă bucur și pentru ea, pentru că știu ce om și bărbat mișto este Dani, dar mă bucur în primul rând pentru el”, a declarat Mihaela Rădulescu.

“Aveam așa un sentiment… Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie. La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei”, a completat ea, citează wowbiz.ro.