Info Actual > Showbiz > Ce mesaj le transmite Alex Velea pentru Clejani, după ce Fulgy a ajuns la Psihiatrie
Showbiz

Ce mesaj le transmite Alex Velea pentru Clejani, după ce Fulgy a ajuns la Psihiatrie

Ce mesaj le transmite Alex Velea pentru Clejani, după ce Fulgy a ajuns la Psihiatrie

Alex Velea le-a transmis un mesaj soților Viorica și Ioniță de la Clejani, după ce fiul acestora, Fulgy a ajuns la Psihiatrie.

Recent, Fulgy, fiul Clejanilor, a fost oprit în trafic de oamenii legii, care au constatat că muzicianul consumase substanțe interzise. După ce a ajuns acasă, acesta a început să posteze pe rețelele de socializare mai multe filmulețe prin care afirma, inițial, că nu s-a drogat. Mai târziu, tânărul și-a schimbat declarația, a spus că a fost la studioul lui Alex Velea și acolo toată lumea fuma cannabis, astfel că el a inhalat fum.

Ce mesaj le transmite Alex Velea pentru Clejani, după ce Fulgy a ajuns la Psihiatrie: Suntem alături de familia Clejanilor

Chiar dacă mulți se așteptau ca Velea să vină cu explicații după declarația făcută de Fulgy , Alex Velea le-a spus că este alături de ei.

„Suntem alături de familia Clejanilor, care a fost forțată de împreujurări să-și denunțe și să-și interneze copilul la Spitalul Clinic de Psihiatrie. Nici nu vreau să-mi imaginez ce e în sufletul unor părinți aflați în situația de a spune că toate greșelile, injuriile și aberațiile fiului lor sunt doar o strategie de marketing. #salvatilpefulgy”, a scris Alex Velea pe Instagram, la story, potrivit Pro TV.

Invitați la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la ProTV, Viorica și Ioniță de la Clejani au vorbit despre scandalul în care este implicat fiul lor. Aceștia spun că Fulgy a făcut aceste lucruri pentru a se promova, fiind singurul lucru pe care și-l dorește.

„Nu s-a ajuns la poliție, poliția a venit acasă să îi ia o declarație, nu am chemat eu poliția. Fulgy și-a dorit să se vorbească despre el. Se uită foarte multe la reality show-uri și la ce fac artiștii din America. Eu mi-am scris aici câțiva artiști de la care el se inspiră: Cardi B, Kardashian, Snoop Dogg. El este de două-trei zile în conflict cu poliția. Sâmbătă i-au luat permisul, duminică nu știu ce s-a mai întâmplat. Aseară a trebuit să dea o declarație pentru tot ce s-a întâmplat, dar la momentul acesta s-a oprit. Și-a atins scopul lui, se vorbește numai despre el”, a spus Ioniță din Clejani.