Info Actual

Info Actual > Showbiz > Ce operații estetice are Bianca?! Vedeta a vorbit deschis despre acest subiect
Showbiz

Ce operații estetice are Bianca?! Vedeta a vorbit deschis despre acest subiect

Ce operații estetice are Bianca?! Vedeta a vorbit deschis despre acest subiect

Ce operații estetice are Bianca?! Nu mai este un secret că fosta soție a lui Victor Slav este dependentă de operațiile de înfrumusețare. Pentru un aspect demn de invidiat, vedeta a trecut destul de des pe la cabinetul medicului estetician. Blondina a făcut operați după operație si nu are de gând să se oprească aici.

Recent, blondina a mai făcut o vizită la cabinetul medicului estetician pentru o altă intervenție.

O să mă mai tunez în continuare, că așa îmi place mie

„Nu am venit în vizită, sunt la o consultație la prietenul meu, doctor, am venit să verific tunning-ul pe care l-am făcut în urmă cu 3 luni. Sunt bine, nu? O să mă mai tunez în continuare, că așa îmi place mie. Îl recomand cu încredere. Mie îmi place să fiu tunată, mă simt bine”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Bianca a schimbat tot la ea. De la cel mai mic detaliu, cum ar fi genele, tatuarea sprâncenelor, folosirea extensiilor de păr, alunițe scoase, până la mărirea buzelor, la sânilor și a posteriorului. Nici nasul vedetei nu a rămas neatins pentru Bianca a ales să se opereze și în această zonă.

Aspectul de păpușă costă. Bianca Drăgușanu a scos din buzunar sume importante pentru fiecare intervenție. În urmă cu șase ani, bomba sexy declara că a cheltuit în jur de 16 mii de euro pe operațiile estetice. Dar de atunci, blondina a mai tot trecut pe la cabinetul medicului, astfel că suma probabil s-a dublat sau s-a triplat, scrie antenastars.ro.