Showbiz

Ce penise avea Benone Sinulescu. Soția artistului a dezvăluit: „Cu acești bani a trăit în ultimii ani”

Ce penise avea Benone Sinulescu. Soția artistului a dezvăluit: „Cu acești bani a trăit în ultimii ani”

Ce penise avea Benone Sinulescu. Soția artistului a dezvăluit cu ce bani a trăit regretatul artist în ultimii ani de viață. Pe lângă pensie, acesta primea și o indemnizație de merit, ca mai mulți artiști români.

Celebrul artist a plecat la Cer la 84 de ani. Benone Sinulescu a decedat în urma unei pneumonii care s-a complicat, pe fondul unor probleme multiple de sănătate.

Cântăreţul a fost internat în luna iunie după ce de asemenea a fost internat în casă şi a fost găsit inconştient de către apropiaţi. Atunci medicii au reuşit să îl stabilizeze, a fost chiar şi la o cinică de recuperare, potrivit Antena 3.

Potrivit soţiei artistului, acesta devenise optimist în ultima perioadă şi spera că starea sa de sănătate se va îmbunătăţi, însă nu a fost așa.

La scurt timp după moartea artistului, soția acestuia a dezvăluit ce pensie avea, dar și cu ce sumă de bani primită de la stat a trăit în ultimii ani de viață.

„Benone avea o pensie de 2.700 de lei, la care se adăuga o indemnizație de merit, mult mai mare ca pensie, în valoare de 6000 de lei. Indemnizație de merit au avut mulți alți artiști din țară, nu doar el. Cu acești bani a trăit în ultimii ani!”, a declarat partenera de viață a cântărețului pentru Playtech.ro.

Ce avere avea Benone Sinulescu

În urmă cu șase ani, în cadrul unui interviu, Benone Sinulescu a declarat că și-a făcut deja testamentul și că toată averea sa o să-i revină soției sale.

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, declara în 2014, Benone Sinulescu pentru Viva.