Info Actual > Ezoteric > Ce s-a întâmplat cu actorii care l-au interpretat pe Iisus. Se vorbește despre un adevărat blestem!
Ezoteric

Ce s-a întâmplat cu actorii care l-au interpretat pe Iisus. Se vorbește despre un adevărat blestem!

Ce s-a întâmplat cu actorii care l-au interpretat pe Iisus. Se vorbește despre un adevărat blestem!

Ce s-a întâmplat cu actorii care l-au interpretat pe Iisus. Se vorbește de un adevărat blestem! Este de-a dreptul incredibil ce s-a întâmplat cu aceștia.

Interpretarea lui lui Iisus Hristos este o mare provocare, dar unii cred că poate fi o problemă. Întâmplător sau nu, trei actori care l-au interpretat pe Fiul lui Dumnezeu și-au stricat cariera.

Povestea vieţii Mântuitorului Iisus Hristos a fos subiectul a peste 50 de ecranizări cinematografice, în rolul principal jucând tot atâţia actori.

Criticii de film din întreaga lume au considerat că cel mai bine rolul lui Iisus a fost interpretat de actorul Robert Powell şi că nici până în prezent nu a reuşit să fie egalat de nimeni.

Dacă mulţi credincioşi au apreciat producţiile cinematografice, au existat şi momente neplăcute în care actorii şi producătorii au fost atacaţi, de unele persoane care nu au fost de acord cu viziunea regizorului, cu ouă, roşii şi pietre, potrivit wowbiz.ro

Aşa s-a întâmplat cu producţia „Jesus Christ Superstar”

Unii au considerat filmul o capodoperă, alţii o blasfemie adusă religiei. Asta pentru că pelicula este un musical care prezintă viaţa lui Hristos, însă prin ochii lui Iuda, pus de această dată într-o lumină pozitivă.

Actorii care l-au interpretat pe Iisus. Cel mai vizionat film a fost „Patimile lui Hristos”

Totuşi cel mai vizionat film a fost „Patimile lui Hristos” care l-a avut în rolul principal pe actorul Jim Caviezel. Rolul Fecioarei Maria, mama Mântuitorului a fost interpretat de actriţa româncă Maia Morgenstern.

Pelicula descrie patimile Mântuitorului din ultimele 12 ore de viaţă, într-un mod extrem de explicit, violent şi dur.

Ce s-a întâmplat cu actorii care l-au interpretat pe Iisus. În cazul lui Caviezel s-a vorbit despre un blestem în adevăratul sens al cuvântului. Actorul şi-a dislocat umărul în scenele în care trebuia să care crucea şi a fost lovit de fulger de două ori în timpul filmărilor.