Info Actual

Info Actual > Showbiz > Ce s-a întâmplat cu Adda la Asia Express? „Am plâns cu muci, am mai înjurat de 5 ori și după m-am resemnat!”
Showbiz

Ce s-a întâmplat cu Adda la Asia Express? „Am plâns cu muci, am mai înjurat de 5 ori și după m-am resemnat!”

Ce s-a întâmplat cu Adda la Asia Express? „Am plâns cu muci, am mai înjurat de 5 ori și după m-am resemnat!”

Ce s-a întâmplat cu Adda la Asia Express? „Am plâns cu muci, am mai înjurat de 5 ori și după m-am resemnat!” Cursa din Asia a luat sfârșit pentru Adda și Cătălin. Cei doi soți au fotmat una dintre cele mai atipice echipe din concurs.

Pe tot parcursul emisiunii, Adda a înjurat și l-a certat pe soțul său, de nenumărate ori. Însă legătura dintre ei a fost mai puternică decât aceste neînțelegeri și au reușit de fiecare dată să termine probele cu bine și să meargă mai departe.

56Cei doi au atins și un nou record în cadrul emisiunii Asia Express. Au fost echipa care a participat la cele mai multe jocuri de amuletă din întreaga istorie a showului, jucând jucat 11 amulete.

„Sunt o crizaddă cu gura mare care urlă și te supără”

După eliminarea din emisiune, Adda i-a transmis public un mesaj soțului său. Ea a postat pe pagina sa de Facebook, una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste.

„Ăștia am fost noi: sinceri, uneori prea sinceri! Am trăit cu tot sufletul experiența! Am învățat multe despre noi înșine și despre celălalt, dar cel mai important, ni s-a confirmat că putem trece peste orice greutate ÎMPREUNĂ!

Ne-am dorit mult să jucăm finala mare dar “stelele au decis că pentru noi a fost mai importantă călătoria decât destinația”. Clișeu- adevăru’ e că am plâns cu muci, am mai înjurat de 5 ori și după m-am resemnat! Am luptat până la capăt cum am putut noi mai bine și ne bucurăm că am ajuns până în ultimul punct – Taipei! L-am văzut de sus, fericiți că am reusit! Am tras cu ultimele puteri și, în cazul meu, cu ultimii neuroni încă întregi!

Îți mulțumesc, Cătălin, că mi-ai fost și îmi ești sprijin mereu! Sunt o crizaddă cu gura mare care urlă și te supără, dar care uită în 5 minute ce a zis și nu mai știe cum sa te împace. Dar eu am inima la fel de mare precum gura! Promit! Sunt o norocoasă că te am da’ și tu ești norocos. O nebună mai mare nu găsești, iar cu mine nu o să te plictisești niciodată.

Și la 80 de ani eu o să fac mișto de tine! Dar și tu de mine că știi că nu mă supăr! O să râdem până o să ne zboare protezele, iar nepoții noștri o să zică că suntem pe ciuperci! Te iubesc cel mai mult pe tine și pe Alexuțu nostru! Am promis “La bine și la rău” și așa a fost și în Asia Express. Ne-am ridicat unul pe celălat când am căzut. Și, da, tu m-ai ridicat de cele mai multe ori! Nu sunt perfectă, dar important e că recunosc asta și că îmi dau tot interesul sa fiu mai bună, să corectez ce e rău și să păstrez ce e bine. Sunt mândră de noi! Și pentru ultima oară —-IUBIREEEEE, TE IUBESC ÎN !#%@ MEA!!!”, a fost mesajul Addei.

Fanii au apreciat intenția, dar îi reproșează artistei modul său vulcanic de a fi. În cele mai multe mesaje, Adda este certată pentru modul în care și-a tratat soțul la Asia Express.