Info Actual > Ezoteric > Ce se întâmplă când Luna Plină intră în Fecioară! Astrolog: „Atenție la vise!”
Ezoteric

Ce se întâmplă când Luna Plină intră în Fecioară! Astrolog: „Atenție la vise!”

Ce se întâmplă când Luna Plină intră în Fecioară! Astrolog: „Atenție la vise!”

Luna Plină a ajuns în gradul 8 al axei Pești-Fecioară. Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești proaste pentru următoarea perioadă: „vor exista tensiuni provocate de schimbările care urmează să iasă la lumină, dar care nu sunt încă pe deplin dezvăluite”.

Lunile pline sunt acele finaluri care deschid noi uși, sintetizează cunoștințele despre ceea ce am traversat în ultimele șase luni și în ultimele 28 de zile. Visele ne dschid multe uși. Mai presus de toate, această Lună Plină lucrează cu energia și axa cuantică a informației, poate aduce vise revelatoare. Să avem la îndemână un carnet, să le notăm. Putem avea date despre cum ne putem hrăni mai bine, să ne odihnim mai mult și să avem grijă de corp.

Gândește-te de trei ori și vorbește o dată!

Astrologul Daniela Simulescu a povestit că, adesea, când anunță un eveniment astral, este întrebată: „Ce se face?“. Iată cum a răspuns acesta. „Sunt deseori întrebată: “Daniela, ce se face de Lună Plină?”. Păi să vă spun ce am făcut eu. Am dus gunoiul. Se strânsese și am zis să fac un drum până la ghenă“, a răspuns ea, potrivit stiridiaspora.ro.

„Acum să nu vă gândiți că este ceva metaforic în spatele acestor cuvinte. Viața nu se schimbă după un ritual forțat făcut la câte o fază a lunii, ci se schimbă trăind-o în mod prezent zi de zi“, a explicat astrologul.

Deschiderea inimii va fi o misiune a lui Venus în zodia Pești

„Deschiderea inimii va fi o misiune a lui Venus în zodia Pești, de a iubi în planuri mai mari, mai expansive, mai puțin exigente, mai inocente, mai sincere decât suntem obișnuiți.

Semnele transpersonale din cer ne spun despre acele vise pe care le facem împreună. Proiectele pentru o viață mai bună roiesc prin aer fără să se poată materializa încă, deoarece careul Uranus-Saturn rămâne până în 2022, tensionând noul cu vechiul.

Întâlnirea cu alții care au aceleași proiecte de creștere a copilului, hrănire, durabilitate și muncă este o idee bună. Dragostea lui Venus în Pești devine transpersonală și cuprinde mai multe niveluri (ai grijă să nu idealizezi prea mult partenerul în aceste vremuri sau să trăiești din fantezii despre celălalt care nu se realizează niciodată). Este, de asemenea, o oportunitate de a lăsa drama deoparte și de a stabili o conexiune emoțională dincolo de cuvinte și bazată pe acte practice.

Această Lună Plină poate avea un efect „balsamic“, dacă suntem capabili de a analiza unele probleme mai în profunzime. Iubirea poate avea tonuri spirituale, putem efectua meditații de legătură cu alte suflete, putem tăia legături toxice, putem purta conversații care ne luminează printr-o mai bună înțelegere (vibrațională).”