Info Actual

Info Actual > Showbiz > Ce se întâmplă cu Asia Express? Antena 1 anunță schimbări majore în grila de programe
Showbiz

Ce se întâmplă cu Asia Express? Antena 1 anunță schimbări majore în grila de programe

Ce se întâmplă cu Asia Express? Antena 1 anunță schimbări majore în grila de programe

Ce se întâmplă cu Asia Express? Antena 1 anunță schimbări majore în grila de programe. Modificările vizează mai multe programe iubite de publicul larg.

Asia Express, difuzat patru zile pe săptămână

Începând de duminică, 22 martie, cel mai dur reality-show, Asia Express- Drumul Comorilor, va fi difuzat la Antena 1 patru zile consecutive. Așa se face că duminică, luni, marți și miercuri, de la 20:00, telespectatorii vor avea ocazia să urmărească maratonul spectaculos al concurenților prin Filipine și Taiwan, cele două țări ale traseului de anul acesta.

Serialul Sacrificiul, miercuri, de la 22:00

Din 25 martie, Sacrificiul – Alegerea va continua cele trei povești de dragoste inspirate din viața reală în fiecare miercuri, de la 22:00, la Antena 1. Cum va evolua relaţia dintre Ioana şi Andrei şi dacă va renunţa Robert la femeia iubită, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade ale serialului. Tot astfel, aceştia vor putea afla şi prin ce încercări va trece relaţia dintre Maria şi Amza, dar şi cum va evolua relaţia dintre Irina, cea care a acceptat propunerea Divei de a fi mama purtătoare pentru copilul ei și al lui Bobi şi cei doi.

Marele Zid, cu Vali Butnaru, difuzat în fiecare joi

În fiecare joi, începând cu data de 26 martie, telespectatorii vor putea urmări filmele de Prime Time de la Antena 1, urmând ca imediat după să trăiască emoţiile jocului şi să cunoască poveştile impresionante ale celor care vor lupta cu Marele Zid. Astfel, în fiecare joi, imediat după film, Vali Butnaru le dă întâlnire tuturor în faţa micilor ecrane cu noi ediţii ale quiz-show-ului care a îndeplinit până acum zeci de vise și i-a făcut pe participanți să treacă prin toate stările, de la agonie, la extaz, doar prin căderea unei singure bile – The Wall- Marele Zid.

Final de săptămână- program pentru întreaga familie

Serile de vineri vor fi şi ele consacrate filmelor pentru întreaga familie, în vreme ce în fiecare sâmbătă, de la 20:00, juraţi iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Surpriza acestui sezon, maneta cu rolul de a împiedica un concurent să se întoarcă pe scena iUmor în sezoanele ce vor urma le va da în continuare mari bătăi de cap concurenţilor.

Tot sâmbăta, imediat după iUmor, de la 22:45, aventurile primarului Stelian Manole şi ale oamenilor din comunitatea pe care acesta o conduce continuă în cele mai noi episoade ale serialului de comedie Mangaliţa, de la Antena 1.