Social

Ce se întâmplă cu gazele naturale de la 1 IULIE? Şeful Romgaz ştie adevărul

Ce se întâmplă cu gazele naturale de la 1 IULIE? Liberalizarea pieței gazelor naturale vine cu vești bune. Ce trebuie să știți?

  • Continuitatea furnizării este asigurată și după 1 iulie;
  • Prețul este cel mai mic din oferta E.ON pentru piața liberă;
  • Aveți libertatea de a alege oferta care vi se potrivește cel mai bine;

De la 1 iulie 2020, prețul gazelor naturale nu va mai fi stabilit de către Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei, ci se va forma liber, reflectând condițiile din piață.

Un beneficiu pe care îl aduce liberalizarea este posibilitatea de a alege oferta care corespunde cel mai bine nevoilor voastre.

Clienții E.ON, unul dintre cei mai importanți furnizori de gaze naturale, electricitate și soluții energetice din România, care au la acest moment un contract reglementat, vor primi o ofertă pe parcursul lunilor mai și iunie, odată cu factura.

O veste bună este că furnizarea gazelor naturale este garantată și după 1 iulie în baza contractelor existente, în cazul în care clienții nu optează până la finalul lunii iunie pentru una din ofertele din piața liberă.

Totodată prețul gazelor naturale care a fost redus încă din luna aprilie, va rămâne stabil și este cel mai mic preț din oferta curentă a companiei pentru clienții casnici din piața liberă.

Veți avea în continuare acces gratuit la serviciile consacrate:
E.ON Myline – contul de client prin care puteți gestiona și achita facturi, transmite indexul autocitit sau puteți confirma o plată direct de pe laptop sau smartphone;
Ioana – asistentul virtual de la care puteți obţine informaţii despre factură şi transmite indexul contorului fără a fi nevoie de interacţiunea cu un agent;
eBooking – serviciul prin care vă puteți planifica vizita la oricare dintre magazinele companiei;
info SMS și autocitire index – serviciile prin care puteți afla cât aveți de plătit, puteți confirma o plată și transmite indexul autocitit.

Experiența de 15 ani și poziția de top pe care compania o are pe piața de energie înseamnă garanția de a avea un partener de încredere pe termen lung, în privința asigurării continuității furnizării gazelor naturale, și a unor servicii și soluții inovatoare, la prețuri competitive. Acestea sunt promisiunile companiei pentru voi și pentru viitor.

Cei care doresc mai multe informații despre liberalizarea pieței gazelor naturale pot consulta website-ul www.eon-gaz-furnizare.ro sau pot solicita detalii prin e-mail la serviciiclienti@eon-romania.ro ori telefonic la 0800 800 366 / 0800 800 900 (numere gratuite, apelabile din orice rețea).