Info Actual > Showbiz > Ce se întâmplă cu Ilie Năstase după ce s-a infectat cu COVID-19: „Nu știu ce i-au băgat în spital, ce tratamente i-au făcut”
Showbiz

Ce se întâmplă cu Ilie Năstase după ce s-a infectat cu COVID-19: „Nu știu ce i-au băgat în spital, ce tratamente i-au făcut”

Ce se întâmplă cu Ilie Năstase după ce s-a infectat cu COVID-19: „Nu știu ce i-au băgat în spital, ce tratamente i-au făcut”

Ce se întâmplă cu Ilie Năstase după ce s-a infectat cu COVID-19. Soția fostul tenismen este uimită și susține că acesta este de nerecunoscut.

La aproapte 3 săptămâni după ce a fost externat din din spitalul „Matei Balș”, unde fusese internat din cauza infectării cu COVID-19, Ilie Năstase petrece Sărbătorile alături de soția sa, într-un loc de vis, scrie GSP.

Ilie și Ioana au plecat în zona Bucovinei, unde se bucură câteva zile de liniștie și peisaje desprinse din povești. Deși s-a infectat recent cu COVID, fostul tenismen este acum într-o formă de zile mari, după cum spune Ioana Năstase.

„Ilie e mai bine decât înainte! Nu știu ce i-au băgat în spital, ce tratamente i-au făcut, dar e într-o formă de zile mari! Taie și cară lemne toată ziua, pentru că eu sunt cu șemineul. Eu nu concep să nu am șemineu în casă.

Îmi place să stau lângă șemineu, să beau un vin fiert și să mă relaxez. În pijamale, evident! Am stat în pijama toată ziua de când suntem aici, de dimineață până seara, am lenevit. Am ieșit și în club puțin”.

Soții Năstase petrec Sărbătorile în Gura Humorului: „Vom face și Revelionul aici, stăm până în ianuarie. Suntem doar noi doi, fratele meu și soția lui. E idilic aici, un loc deosebit, de vis, cum nu am mai văzut de mult. Suntem într-un loc de poveste, la o căsuță, cu saună și jacuzzi, și tot confortul.

Eu îmi planific în fiecare an unde voi face Sărbătorile și anul acesta mi-am dorit să stau să mă relxez într-o cabană la munte, în pijamale, eu și cu familia mea”, spune Ioana.

Am avut o formă ușoară a bolii și plămânii mei sunt în regulă

“Mă simt bine. Nu am niciun fel de urmări și nici nu cred că s-a pus vreun moment să am asemenea probleme fiindcă nu am fost intubat pe termen mediu sau lung. Am avut o formă ușoară a bolii și plămânii mei sunt în regulă. Am avut o anume medicamentație, pe durata internării, și asta m-a ajutat. Dar nu am avut febră. Nici acum și nici atunci. Ci doar o tuse care m-a chinuit pentru o vreme.

Și chiar dacă s-a dovedit că vaccinul nu m-a ferit complet de boală, fără el probabil că aș fi mai mult de tras. Și unii medici mi-au spus că, dacă nu eram vaccinat, era foarte posibil să fi făcut o formă mai gravă”, spunea Ilie Năstase, pe 8 decembrie, pentru Impact.