Info Actual

Info Actual > Showbiz > Ce se întâmplă cu „Românii au talent”? Are legătură cu starea de urgență
Showbiz

Ce se întâmplă cu „Românii au talent”? Are legătură cu starea de urgență

Ce se întâmplă cu „Românii au talent”? Are legătură cu starea de urgență

Ce se întâmplă cu „Românii au talent”? Are legătură cu starea de urgență. Ediţiile live de la “Românii au Talent”  ar putea fi afectate de starea de urgenţă din România. Cu toate că semifinalele sunt programate abia la mijlocul lunii mai.

„Ar mai fi câteva ediții înregistrate, după care, în mod normal, de la mijlocul lunii mai ar trebui să înceapă etapa live-urilor. Luăm în calcul amânarea lor, dacă este cazul. Așteptăm să vedem cum va evolua situația pandemiei și ce restricții vor mai impune autoritățile. Pentru noi, siguranța tuturor celor implicați este prioritară. Astfel, deocamdată nu s-a luat o decizie clară”, au declarat surse din ProTV, pentru Click!.

O altă problemă este aceea că mulți concurenți buni sunt din străinătate. În cazul în care se mențin restricțiile, aceștia nu ar putea ajunge în România. Aceleași surse au declarat că o filmare fără public nu e luată în calcul. Fără spectatori, atmosfera și farmecul acestui concurs ar scădea mult din. Toate aceste motive îi fac pe reprezentanții postului de televiziune să ia în calcul amânarea live-urilor.