Info Actual > Diverse > Ce se întâmplă dacă mănânci seara! Răspunsul care răstoarnă toate miturile
Diverse

Ce se întâmplă dacă mănânci seara! Răspunsul care răstoarnă toate miturile

Ce se întâmplă dacă mănânci seara! Răspunsul care răstoarnă toate miturile

Ce se întâmplă dacă mănânci seara! Răspunsul care răstoarnă toate miturile. Mihaela Bilic, medic nutriționist, răstoarnă toate miturile și explică de este indicat să mâncăm seara.

„Trebuie să încurajăm masa de seară. Absolut! E o chestiune în primul rând de buget. Trebuie să ne gândim la bugetul nostru caloric ca la bugetul financiar. Adică, bugetul este al tău şi cum îl cheltuieşti, trebuie să fie spre satisfacţia şi ritmul vieţii tale (…)

Ce se întâmplă dacă mănânci seara! Faptul că activitatea se prelungeşte mult în noapte, adică organismul îşi cere dreptul lui, pentru că a stat până la ora aia, el a muncit. Masa de seară are şi rolul de a compensa din punct de vedere emoţional toată oboseala care a fost peste zi. Consider că este cea mai importantă”, a spus Mihaela Bilic la Antena 3.

Peştele şi legumele, uşor de metabolizat

„Important este să nu fie lucruri grele care duc la probleme de digestie. Dacă ora este înaintată, ar fi bine să nu fie făinoase multe. Făinoasele înseamnă glucide şi ele sunt energia pentru mişcare. Peştele şi legumele sunt uşor de metabolizat, a explicat Mihaela Bilic.