Info Actual

Info Actual > Diverse > Ce se întâmplă în Canada? Leonard Doroftei a dat exemplul prim-ministrului
Diverse

Ce se întâmplă în Canada? Leonard Doroftei a dat exemplul prim-ministrului

Ce se întâmplă în Canada?

Ce se întâmplă în Canada? Leonard Doroftei, fost pugilist român, campion mondial WBA la categoria semi-ușoară, s-a stabilit definitiv în Canada, în urmă cu un an. Celebrul sportiv a povestit ce se întâmplă acum, în țara care l-a adoptat, în plină pandemie de coronavirus. Leonard l-a dat exemplul pe prim-ministrul Canadei.

“Toată lumea stă în casă, doar cei care lucrează în sectoare strategice mai merg la serviciu. Mulţi şi-au pierdut locurile de muncă în perioada asta, s-au închis multe afaceri, dar premierul a promis un sprijin financiar consistent pentru cei afectaţi. Se dau ajutoare şi pentru firme şi pentru cei care rămân fără serviciu. Şi d-aia sunt şi oamenii calmi, ştiu că au un sprijin în perioada asta ciudată”, a spus Doroftei pentru telekomsport.ro.

Doroftei: “Nu e poliţie pe stradă. E mai multă disciplină”

“Nu e poliţie pe stradă. E mai multă disciplină în Canada, oamenii respectă decizia de izolare în case. Bun, majoritatea, pentru că şi aici e un amestec de culturi, unii sunt obişnuiţi să socializeze, să iasă la soare, acum, că a venit primăvara. Probabil că în scurt timp se vor înăspri regulile”, a mai spus Doroftei.