Info Actual

Info Actual > Diverse > Ce spun unghiile despre sănătatea noastră. Lidia Fecioru: Degetul arătător ține de intestinul gros
Diverse

Ce spun unghiile despre sănătatea noastră. Lidia Fecioru: Degetul arătător ține de intestinul gros

leac pentru o viata lunga

Ce spun unghiile despre sănătatea noastră. Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a explicat cum trădează unghiile starea de sănătate. Putem să ne dăm seama de anumite afecțiuni prin simpla analizare a unghiilor, a căror culoare este extrem de importantă.

“Eu am pregătit un desen. O să vorbesc despre lunula de la unghii. Trebuie să o avem la baza unghiei. Are formă de lună. La degetul mic, de obicei ori e absentă ori apare doar puțin. Dacă e foarte mare înseamnă că avem probleme cu rinichii, cu inima și cu intestinul subțire. Pentru degetul inelar este pentru aparatul reproductiv. Ține de partea limfei. Degetul mijlociu ține de creier și pericard. Dacă lunula e lipsă la degete înseamnă că avem o problemă cu B12 și fierul. Degetul arătător ține de intestinul gros. Dacă lunula e lipsă sau e foarte mare e o problemă.

Culoarea e importantă. Culoarea lunulei trebuie să fie de trei ori mai deschisă decât pielea”, a explicat Lidia Fecioru la Antena3.