Info Actual > Showbiz > Ce știe Cristi Brancu despre Anamaria Prodan şi Reghecampf. A spus tot
Showbiz

Ce știe Cristi Brancu despre Anamaria Prodan şi Reghecampf. A spus tot

Ce știe Cristi Brancu despre Anamaria Prodan şi Reghecampf. A spus tot

Ce știe Cristi Brancu despre Anamaria Prodan şi Reghecampf. Cristi Brancu a fost un apropiat al cuplului Anamaria Prodan  și Laurenţiu Reghecampf și a făcut dezvăluiri incredibile în cadrul emisiunii sale despre subiectul momentului, şi anume divorţul celor doi!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la final de drum

După patru luni de zvonuri și încercări nereușite din partea sexy-impresarei de a-l aduce înapoi la familie pe soțul ei, antrenorul Universității Craiova a anunțat că a depus actele de divorț! Laurențiu Reghecampf (45 de ani) și Anamaria Prodan (48) divorțează după 15 ani de căsnicie!

Ba, mai mult, au apărut și zvonuri că amanta lui Reghecampf, Corina Caciuc Bilcon, este însărcinată și va naște o fetiță!

Cristi Brancu, un apropiat al cuplului Prodan – Reghecampf, a analizat ruptura pentru Click:

„Am asistat ca prieten la drumul căsniciei Anei cu Laurențiu. Oamenii care erau fericiți acum șase luni, la o nuntă după 15 ani de căsătorie, sunt acum în situația în care el divorțează, cu amanta însărcinată în patru luni? Rar vezi așa ceva. Știm clar acum câteva lucruri: relația extraconjugală a lui Laur durează de mai mult timp, Laurențiu junior este cel mai șocat de tot ce se întâmplă, Ana a contribuit decisiv la averea frumoasă a lui Laurențiu și acum, persoane din afara căsniciei se bucura de ea. Mai mult, Ana s-a certat aproape definitiv cu toți cei despre care i s-a spus ca au ceva cu Reghe și cu ea: Pițurcă, Dinu, Porumboiu, Horia Ivanovici. Nici eu cu ea nu mai vorbim. Și atunci întreb: pentru cine și pentru ce s-a bătut?”, a declarat Cristi Brancu.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf vor împărţi la divorţ o avere uriaşă.  Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar de atunci au acumulat o avere uriaşă pentru nivelul economic din România. Sexy-impresara susţine că averea familiei depăşeşte 50 de milioane de euro. Cea mai mare parte a acestor bani vine din carierele pe care şi le-au construit din fotbal, însă Anamaria Prodan a moştenit şi o avere importantă din partea mamei sale, regretata Ionela Prodan.

Nu demult, Anamaria spunea: „Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane!”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Podan au împreună un băiat, născut în 2008. Antrenorul mai are un băiat din prima căsnicie, născut în 2001. Anamaria Prodan a fost soţia fostului baschetbalist Tibi Dumitrescu, cu care are două fete, Rebecca (22 de ani) şi Sarah (21 de ani).