Info Actual > Economic > Ce urmărește, de fapt, grupul farmaceutic american Pfizer. Investițiile sunt majore
Economic

Ce urmărește, de fapt, grupul farmaceutic american Pfizer. Investițiile sunt majore

Ce urmărește, de fapt, grupul farmaceutic american Pfizer. Investițiile sunt majore

Grupul farmaceutic american Pfizer a fost unul dintre marile companii care au creat și dezvoltat vaccinul anti – Covid-19. Acum, aceștia se gândesc la o mișcare ce le-ar aduce milioane de euro în conturi. Ce urmărește, de fapt, grupul farmaceutic? Corporația vorbește despre investiții majore. 

Din profiturile uriașe pe care le-a obținut în urma vaccinului anti – Covid-19, grupul farmaceutic american Pfizer Inc se extinde. Va dezvolta partea de cercetare a uneia din maladiile secolului 20.

Corporația farmaceutică americană cu sediul în New York City a anunţat că va achiziţiona restul de acţiuni Trillium Therapeutics Inc, pe care dorește să le cumpere a un preţ de 18,50 dolari per titlu, într-o tranzacţie ce evaluează firma canadiană care dezvoltă medicamente pentru cancer la 2,26 miliarde dolari, transmite Reuters, citat de Capital.

Trillium dezvoltă medicamente care stimulează sistemul imunitar

Trillium dezvoltă medicamente care stimulează sistemul imunitar să detecteze şi să distrugă celulele canceroase. Medicamentele sunt în stadiul preliminar al studiilor.

Care este molecula pe care tumorile o folosesc frecvent? CD47

Trillium Therapeutics este o companie de imuno-oncologie care vizează CD47, o moleculă pe care tumorile o folosesc frecvent pentru a se sustrage sistemului imunitar.

Așadar, CD47 este, de fapt, un semnal (”nu mă mânca”) care blochează capacitatea macrofagelor de a fagocita și distruge celulele tumorale.

„Prin blocarea acestui semnal „Nu mă mâncați” cu receptorii momeală, ne propunem să demascăm celulele tumorale și să le facem vizibile sistemului imunitar.

Ca o companie de vârf axată pe CD47, Trillium Therapeutics are doi receptori momeală ( TTI-621 și TTI-622 ) care sunt în prezent evaluați la pacienții cu tumori maligne hematologice și tumori solide.

La sfârșitul anului 2019, sub o nouă conducere, Trillium a suferit un program de transformare care a inclus reorganizarea corporativă, crearea unei organizații centrate pe dezvoltare mai clinică și re-prioritizarea strategică pentru a ne concentra pe produsele noastre intravenoase în indicații hematologice-oncologice mari și tumori solide”, se arată pe site-ul companiei.