Cea mai delicioasă prăjitură fină cu căpșuni. Nu trebuie să fi cofetar cu experiență pentru a te răsfăța cu o prăjitură fină de căpșuni. Rețeta este foarte simplă și oricie gospodină o poate prepara. Tot ce trebuie să faci este să amesteci bine toate ingredientele.
Ingredientele necesare:
Mod de preparare prăjitură fină cu căpșuni:
Cerneți făina, amidonul de cartofi, praful de copt și sarea. Toate ingredientele uscate se amestecă într-un castron. Apoi se pun cele trei ouă, stevia, uleiul, vanilia și laptele și amestecați-le bine.
Încorporați ingredientele uscate în compoziția cu ouă și mixați cu un tel, până când amestecul obține o consistență omogenă, densă și catifelată.
Luați căpșunile spălate și uscate, presărați-le cu amidon sau făină. Se tapetează cu făină o formă cu margini detașabile.
Turnați în tavă jumătate din aluat, apoi adăugați căpșunile. Deasupra căpșunilor pune restul de aluat. Tava se dă în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade, și se coace aproximativ cincizeci de minute. Când prăjitura este gata, presărați-o cu zahăr pudră.
Poftă bună!
Românii care lucrează în domenii precum sănătate, IT și educație vor beneficia de cele mai…
Seniorii din România vor trebui să aștepte mai mult de 40 de zile pentru a-și…
Pe măsură ce Paștele se apropie, mulți oameni se întreabă câte ouă roșii este bine…
Kaufland România a anunțat programul de funcționare al hipermarketurilor sale în perioada sărbătorilor de Paște.…
Postul negru în Vinerea Mare este o practică profundă în tradiția ortodoxă, marcată de abstinența…
Indemnizațiile pentru invalizi, veterani și văduve de război au fost majorate începând din ianuarie 2024.…
This website uses cookies.