Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Nicolae. Rostește-o în Ajunul zilei sfinte și îți poate schimba viața
Ezoteric

Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Nicolae. Rostește-o în Ajunul zilei sfinte și îți poate schimba viața

Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Nicolae. Rostește-o în Ajunul zilei sfinte și îți poate schimba viața

Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Nicolae. Sărbătoarea Sfântului Nicolae este o sărbătoare orientată înspre copii, și care sărbătoare il are ca protagonist pe Sfântul Nicolae din Myra. Este vorba despre o tradiție vie în mai multe țări europene, ziua de 6 decembrie fiind stabilită ca zi care anunță sosirea Crăciunului.

Această zi sfântă nu înseamnă numai cadouri, ci și un moment de rugăciune. Iată care este cea mai puternică rugăciune către Sfântul Nicolae. Rostește-o în ajun și îți poate schimba viața

„O, Sfinte Părinte Nicolae, mare făcător de minuni, ocrotitorul și dăruitorul celor nevoiași, pe cei ce cu bună nădejde aleargă la ține, grăbește a-i ajută. Sprijinitor fii turmei lui Hristos împotrivă lupilor care umblă să o prade și tot sufletul de creștin păzește-l prin sfintele tale rugăciuni, că unul ce ești măsură în veac a sfințeniei dreptmăritoare. Și precum ai miluit pe cei trei bărbați ce ședeau în temnița, izbăvindu-i de mânia împăratului și de ascuțișul sabiei, așa mă miluiește și pe mine, care cu mintea, cu cuvântul și cu lucrul mă aflu în beznă păcatelor, că să nu cad sub mânia lui Dumnezeu și sub veșnică osânda.

Așa, Sfinte Nicolae, fii reazăm puținătății mele, că la soliile tale să primesc de la Hristos îndurătorul viață lînă și curată în veacul acesta, iar în veacul de apoi printre cei de-a dreaptă lui Dumnezeu să mă număr, cu îngerii și cu sfinții preamărind pe Tatăl și pe Fiul și pe Sfântul Duh.”