Culinar

Cea mai ușoară rețetă de paste din lume! Ai nevoie de 3 ingrediente ca să o prepari

Cea mai ușoară rețetă de paste din lume! Ai nevoie de 3 ingrediente ca să o prepari

Cea mai ușoară rețetă de paste din lume! Ai nevoie de 3 ingrediente ca să o prepari. Paste cu branza feta si rosii la cuptor. Această rețetă de paste coapte cucerește rețelele sociale, în special TikTok, și a devenit cea mai populară rețetă printre bucătarii Tiktokeri.

Adevărul este că nu mă surprinde deloc, deoarece după ce am încercat-o, pot spune că este un preparat delicios. În plus, este super ușor de făcut și sunt necesare doar 3 ingrediente pentru rețeta de bază: roșii cherry, brânză feta și paste.

Ce sunt pastele feta la cuptor?

Practic, numele spune totul. Este vorba despre paste făcute cu sos de brânză feta și roșii cherry la cuptor. Rețeta a fost creată pentru prima dată în Finlanda în 2019 de bloggerul Tiiu Piret, dar în acest 2021 a ajuns în întreaga lume datorită faptului că a devenit virală pe TikTok.

Paste-TikTok

Rețeta este cea mai ușoară din lume. Pur și simplu puneți un bloc de brânză feta în centrul unei foi de copt și înconjurați-l cu roșii cherry. Se condimentează totul cu ulei, sare, piper și puțin usturoi și se coc împreună. Acest lucru va face ca brânza să înceapă să se topească și roșiile să-și elibereze sucul, așa că vom obține un sos delicios de roșii și brânză când vom amesteca. Adauga pastele fierte si voila! Avem deja gata acest preparat cu paste feta la cuptor!