Info Actual

Info Actual > Showbiz > Cel mai bine păstrat secret. Gigi Hadid e însărcinată cu primul său copil
Showbiz

Cel mai bine păstrat secret. Gigi Hadid e însărcinată cu primul său copil

Cel mai bine păstrat secret. Gigi Hadid e însărcinată cu primul său copil

Cel mai bine păstrat secret. Gigi Hadid e însărcinată cu primul său copil. Gigi Hadid și Zayn Malik, doi dintre cei mai frumoși oameni ai planetei,  așteaptă primul lor copil. Potrivit TMZ, sarcina lui Gigi Hadid ar avea deja 20 de săptămâni. Site-ul bârfe creditează „surse familiale” pentru aceste informații, deși nu oferă poze sau alte dovezi ca confirmare.

Cei doi au fost împreună și apoi s-au despărțit, încă din 2015. Conform sursei citate, cei doi și-ar fi reluat legătura cândva în decembrie 2019. Înainte de aceasta, s-au despărțit oficial în martie 2018. Deși este posibil să nu fi fost o despărțire definitivă, dacă e să ne luaăm după fotografiile drăgălașe ale cuplului care au apărut ulterior pe Instagramul lui Hadid.

Știrea sarcinii nu este oficial confirmată de Gigi Hadid, dar zvonuri au existat. Regina catwalk-ului a vorbit recent cu revista i-D despre visul ei de a deveni mamă.

„Cred că pe măsură ce îmbătrânesc … Bine, într-o zi, voi începe o familie și nu știu dacă voi fi manechin pentru totdeauna. Îmi place latura creativă a modei, îmi oferă multă satisfacție. Oamenii cu care lucrez mă fac atât de fericită, sunt atât de norocoasă să fiu în preajma lor. Dar cine știe? Poate că mă voi ocupa tot timpul de gătit!”