Lifestyle

Cel mai straniu caz din Italia. O româncă e pozitivă cu COVID-19 și după opt săptămâni

Cel mai straniu caz din Italia. O româncă e pozitivă cu COVID-19 și după opt săptămâni. Bianca Dobroiu, un model italian de 23 de ani, de origine română, care trăiește la Bologna, e considerat cel mai straniu caz de infectare cu coronavirus din Peninsulă. De 57 de zile ea e pozitivă la toate testele.

Bianca a fost primul pacient testat cu coronavirus la Bologna. De atunci a mai efectuat 6 teste, din care 5 au ieșt pozitive iar unul neconcludent. Pe 27 februarie, a avut primele simptome ale contaminării.  Febră mai mare de patruzeci de grade, tuse uscată, dureri musculare, dureri de cap.

The Italian model who keeps testing positive to coronavirus, two ...

A fost internată, la o zi după rezultatul primului test. Bianca Dobroiu a fost externată pe 6 martie. I s-a spus, însă, să rămână izolată în locuința ei, deoarece cazurile non-grave de coronavirus nu erau tratate în spitale la acea vreme.

„Unii spun că aș putea deveni un caz de studiu. La început credeam că mi se întâmplă doar mie, apoi am văzut că mai sunt și alte cazuri de carantină atât de lungă până când nu ies două teste negative”,a povestit Bianca pentru Gazeta Românească.