Info Actual

Info Actual > Showbiz > Cel mai vocal cuplu de la Asia Express! „Te omor. Mă iubești?”
Showbiz

Cel mai vocal cuplu de la Asia Express! „Te omor. Mă iubești?”

Cel mai vocal cuplu de la Asia Express! „Te omor. Mă iubești?”

Cel mai vocal cuplu de la Asia Express! „Te omor. Mă iubești?” În cazul cuplurilor care au acceptat aventura numită Asia Express au apărut mereu surprize. Unele plăcute, altele mai puțin plăcute. Unul dintre cuplurile care și-au surprins total fanii, a fost cel dintre Adda și Cătălin Rizea, soțul său.

Probele dure din cadrul concursului au creat mai multe discuții aprinse între cei doi, care nu au trecut neobservate de către fani. Mulți dintre urmăritorii show-ului de aventură și din fanii solistei au fost surprinși de vocabularul său și de ieșirile sale nervoase.  Una dintre cele mai frecvente fraze ale vedetei a fost „Te omor”, adresată soțului său.

Desigur că deseori și Cătălin o acompania în ieșiri nesăbuite, dar e categoric faptul că blondina se pierdea cel mai des cu firea.

„E grea viața cu ea. Mă jur!”

În cea din urmă ediție a emisiunii, cei doi au trebuit să scrie cu cerneală, cu o pensulă imensă, numele zeilor în chineză – unul pe o foaie normală, altul pe o planșă uriașă. Artista s-a enervat și a stricat o planșă.
După care s-a certat cu soțul ei care i-a mărturisit că nu e timp pentru neatenții și că viața cu ea este extrem de grea. „E grea viața cu ea. Mă jur!”, a spus Cătălin Rizea. „Eu n-am soț! Am o soacră aici lângă mine”, i-a replicat Adda.
În pofita reproșurilor nenumărate, unele din ele chiar fără temei, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de șase ani și au un copil împreună. Certurile lor se termină mereu cu întrebarea adresată de Adda soțului său: „Mă iubești?”.Pe același ton cu care puțin mai devreme îi spunea „Te omor”.